Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

Vršac: Izložena najveća maketa na Balkanu

Najveća maketa na Balkanu "Svet oko nas" biće izložena od danas do 10. decembra u velikoj sali Kulturnog centra "Vršac", kao i kolekcija sa 665 Barbi lutaka i 2.000 malih automobila.

Apatin: Ulaganja u Dom za stare i penzionere

Povodom potpisivanja ugovora o finansiranju sa Ministarstvom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Dom za stare i penzionere iz Apatina zakazao je u ponedeljak konferenciju za novinare.

Pančevo: Ispraćaj vojnika u Liban

Svečani ispraćaj pripadnika Vojske Srbije organizovan je danas u kasarni "Stevica Jovanović", a koji su se uputili u multinacionalnu operaciju Ujedinjenih nacija UNIFIL u Libanu.

Apatin: Donatorsko veče za socijalno ugrožene mališane

U organizaciji udruženje pivopija Srbije iz Apatina, u sredu, 17. decembra, od 20 časova, u restoranu "Stari šaran" biće održano donatorsko veče sa kojeg će sav prihod biti usmeren za kupovinu novogodišnjih paketića socijalno ugroženim mališanima iz Apatina.

Milanović: Ljudski mi smeta Vučićeva izjava

Premijer Hrvatske Zoran Milanović rekao je da mu "ljudski" smeta izjava predsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića da Hrvatska nije u stanju da zaštiti deset ćiriličnih tabli u Vukovaru.