Novosadski informativni portal 021

Info - Hronološki

Bujošević: Pretplata bi mogla da poskupi, ali ne mnogo

Generalni direktor Radio-televizije Srbije Dragan Bujošević izjavio je da će država najverovatnije nastaviti da finansira javni servis, uz televizijsku pretplatu koja bi iduće godine mogla da poskupi, ali kako je rekao, ne mnogo, jer će cena ostati niža od dva evra.

Youtube uvodi još više reklama

Većini ljudi smetaju reklame koje "iskaču" na početku i tokom prikazivanja Youtube videa, zbog čega je ta internet video platforma najavila promene kada su reklame u pitanju.

Šta je u pozadini spora oko ATP "Vojvodina"

Na poslednjem ročištu u stečajnom postupku ATP "Vojvodina", zastupnik "Agrikol banke" nije ni spomenuo prevozničko preduzeće, samo je objašnjavao kako će prodati ekskluzivni centar EvoBus, iako je Apelacioni privredni sud tri puta poništavao stavljanje pod hipoteku ovog objekta. Time je advokat podsvesno, rekao bi otac psihoanalize Zigmund Frojd, otkrio šta je pravi predmet najvećeg privrednog spora u istoriji Novog Sada.

Kandić: Politika sprečavanja članstva Kosova odmaže Srbima

Osnivačica Fonda za humanitarno pravo Nataša Kandić izjavila je da reakcije u Srbiji povodom neučlanjenja Kosova u Interpol pokazuju da ne postoji razumevanje da bez približavanja dve zajednice oko zajedničkih interesa, kao što je vladavina prava, nema normalizacije odnosa.