Info
02.04.2015.
06:33
Evropski mlekari od danas mogu da proizvode mleko u neograničenim količinama – Brisel je ukinuo kvote uvedene pre više od 30 godina. S kvotama i bez njih, kažu srpski mlekari, već gube trku s evropskim.
  • 05.11.2015 08:36
    videcemo
    nemam nista protiv seljaka i njihove proizvodnje mleka ali ono sto kupujemo po rafovima je samo obojena voda koja je preskupa i treba im pokazati da to nije ono sto mi zelimo
  • dj

    03.04.2015 13:01
    zanimljivo razmisljanje ABC
    interesuje me koje cemo mleko piti kada seljaci pokolju krave ,a evra nestane,ili ce nam nemci davati mleko za dinare.setite se ovoga kada budete radili ceo dan za 5 litara eu mleka
  • watson

    02.04.2015 11:48
    @abc
    Delom si u pravu ali treba uzeti u obzir da stocari i poljoprivrednici u zemljama clanicama eu imaju mnogo vece subvencije drzave za svaki kg ili litar proizvoda.
  • abc

    02.04.2015 09:24
    Sad će da blokiraju puteve jer:
    - je EU prestala da limituje proizvodnju mleka;
    - nisu u stanju da proizvedu toliko mleka po grlu koliko i njihove kolege iz EU;
    - nisu u stanju da proizvedu jeftino mleko i sa manjom količinom aflatoksina kao njihove kolege iz EU, zahvaljujući njihovim kolegama poljoprivrednicima koji su im prodali kukuruz koji ne valja;
    - država ne želi da zabrani uvoz mleka da bi običan narod mogao da kupuje nešto sa manjom količinom aflatoksina;
    - država ne želi da otkupi mleko koje su oni proizveli po ceni koja odgovara jedino njima;
    - država im ne da tolike subvencije koliko oni žele;
    - znaju da ih niko neće sprečiti u tome;
    - ih je baš briga za njihove sugrađane.

    Dragi stočari, ako nemate kome da prodajete mleko, prodajte krave u klaonicu a vi idite pa radite kod privatnika kao većina ovog napaćenog naroda. Nemojte da blokirate puteve ili da očekujete da običan narod plaća Vaše pogrešne poslovne odluke.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna