Info
08.05.2015.
07:05
Komandant 204. vazduhoplovne brigade Vojske Srbije, general Predrag Bandić izjavio je da je saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu povodom helikopterske nesreće 13. marta, u kojoj je poginulo sedam osoba.
  • Jole

    08.05.2015 12:38
    To sto Dikovic nije odmah obavesten nije moglo dautice na ishod spasilacke akcije. Tuzilastvo treba posle prikupljenih izjava da zakljuci da li postoji necija odgovornost.
  • Lakonja

    08.05.2015 09:06
    ali ....
    Kakve veze ima genaral Bandić? Saslušajte keramičara Gašića i pitajte gde mu je foto aparat kojim su se na Surčinu trebali slikati da je sleteo kako treba? Sada će se koplje slomiti na profesionalnom vojniku, generalu, oficiru, koji nije ni konsultovan. Jer da jeste, svi bi bili živi danas ali keramičar Gašić ne bi ima fotke za facebook.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna