Info
13.05.2015.
20:10 > 20:15
Udruženje "Istina – Tamarini zakoni" zatražilo je da bude razrešena republička javna tužiteljka Zagorka Dolovac zbog neažurnosti novosadskog tužilaštva i suda u slučaju Kontrast.
  • Petar

    05.06.2015 07:07
    licna medijska kampanja
    ima, nazalost, puno mladih koji su nesrecnim slucajem nastradali, ali se njihovi roditelji bore sa bolom koji ih je zadesio, dok ovaj gore na slici koristi svaku priliku, pa nazalost i ovu, za svoju medijsku kampanju.
    Neka mladi pocivaju u miru!
  • Neko iz mase

    14.05.2015 08:10
    Ovde se ne radi o traganju za pravdom već o ličnoj osveti! Po ovome sa slike ako nije kako je on zamislio onda ide krivična prijava. Da li vi stvarno mislite da će posle ovoga tužioci i sudije biti nezavisni u svom odlučivanju.
  • dule

    14.05.2015 06:54
    "Petar
    Koliko god zvucalo surovo,pocinju polako da idu na zivce ova tuzakanja!Jednostavno se desila nesreca,ni prva ni poslednja nazalost!Jeidni krivac je sistem koji je omogucio da pored svih (ne)uslova taj objekat radi!I tu se sva prica zavrsava!Tuzili su i vatrogasce koji rizikuju svoje zivote za bedne pare da bi spasili druge.Isto kao i policajci i vojnici!Ne vidim svrhu ovoga!"


    Gluposti. U našoj državi postoji izgleda oreol nedodirljivosti kad su u pitanju državni službenici koji su se ogrešili o običnog čoveka. A njihove kolege koji i nisu krivi ne pomažu običnom čoveku nego ćute. I izgleda da je jedini način da se probije zid ćutanja da se podignu optužnice protiv svih redom, pa ko nije kriv nek lepo ispriča istinu - neće ga to činiti cinkarošem nego čovekom.
  • Sofija

    14.05.2015 06:16
    pazite se nesreće - neće biti nikog da Vam pomogne

    "Krivac je sistem koji je omogucio da pored svih (ne)uslova taj objekat radi!"

    Petre,
    Sistem čine ljudi i kakvi su ljudi- takav je i sistem.
    To što je Vama dosadilo da slušate o tuđoj nesreći i mislite da je najbolje da puste da im rade šta hoće samo da Vas ne bi više gnjavili, govori puno o Vama.
  • komsha

    14.05.2015 05:49
    nesto da, nesto ne
    napokon nesto pametno da urade...
    kada su optuzili vatrogasce stvarno nije bilo u redu...
  • Zoro

    14.05.2015 05:22
    Tuziti i ....
    ... tuzioca koji drzi u fioci, silne krivicne prijave protiv "vrha" sadasnje vlasti Novog Sada. Inace da smo normalna drzava, oni koji imaju krivicne prijave, ne bi mogli ni "prismrdeti" nekoj javnoj funkciji, na bilo kom nivou.
    nazalost, ovo NIJE NORMALNA DRZAVA, pa su se kriminalci uvukli svugde, pa jos dele i moralne lekcije.
  • Pionir

    14.05.2015 05:13
    Podržavam
    Dok oni sa značkama i ovlaštenjima države ne budu bili kažnjavani zbog štetnog rada, neće se ništa pomeriti u ovoj državi, a oni će i dalje težiti korupciji ili neradu.
    Na kraju krajeva, treba negde povući granicu između onih koji su pošteni i žele da rade svoj posao kao profesionalci, i onih ostalih.
    Profesionalizam se ne meri novcima.
    To je obraz čoveka pred ostalim ljudima, kada je posao u pitanju.
  • zabrinuta

    14.05.2015 05:10
    Podržavam inicijativu i treba za totalni haos u sudstvu i tužilaštu smenut sve i tražiti odgovornost sudija i tužilaca.Zato nam je ovako u Državi,kad sve se oteže,dogovara i niko ne snosi odgovornost ni za javašluk ni za ne činjenje.
  • Castan sugradjanin

    13.05.2015 23:21
    Razumem bol i patnju roditelja
    Strasno je sto smo toliko korumpirani i ceo kriminal je toliko uvezan i uvukao se svuda, a onda i taj nemar i ne obavljanje duznosti,da je to sad sve tesko rascivijati. Maltretiraju iznova i povredjuju ove nesrecne ljude. Ispadaju oni blesavi, oni znaju koji bol imaju i ta bol im daje snagu da istraju i bore se pored tog gubitka i sadrugim ljudima koji ih opstruiraju ili cak onih dobronamernih koji to ne razumeju i ne zive sa tim i govore im da odustanu, da se pomire sa stanjem... Ministar pravde i policije, kao i Gradonacelnik bi trebali da se zaloze iautoritativno postave i uticu da se ovo resi sto pre. Zelim ovim roditeljima svima snage da istraju!
  • Mjaujork

    13.05.2015 23:12
    Podrska roditeljima!
  • 13.05.2015 22:15
    I treba! Gonite ih do Strazbura. Dosta su se smejali svima nama u lice, a o našem trošku ...
  • 13.05.2015 21:19
    Za ovo im treba dati orden. Za tužbu protiv vatrogasaca im treba dati krivičnu prijavu.
  • Petar

    13.05.2015 21:03
    Koliko god zvucalo surovo,pocinju polako da idu na zivce ova tuzakanja!Jednostavno se desila nesreca,ni prva ni poslednja nazalost!Jeidni krivac je sistem koji je omogucio da pored svih (ne)uslova taj objekat radi!I tu se sva prica zavrsava!Tuzili su i vatrogasce koji rizikuju svoje zivote za bedne pare da bi spasili druge.Isto kao i policajci i vojnici!Ne vidim svrhu ovoga!
  • amoniman

    13.05.2015 20:32
    Podrska!
  • Jaca

    13.05.2015 20:28
    tako rade oni koji dobro poznaju zakon
    Podrska ovim roditeljima i rodbini da pravda izadje na videlo.Krajnje je vreme da se ovakvom organizovanom kriminalu stane na put , to mora da ucini prvenstveno drzava preko svojih institucija.Previse dugo i puno toga se valja u Novosadskom SUD-u i Tuzilastvu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna