Info
31.07.2015.
10:35 > 07:46
Osumnjičenog za ubistvo bračnog para Opačić, u Češku je namamio naručilac zločina, kako bi uklonio ključnog svedoka.
  • 04.09.2015 19:55
    "Jel to znaci da je Opacic i dalje prodavao drogu iako je bio na uslovnoj tj jos je sluzio zatvorsku kaznu? E Srbijo drzavo nesretna..."

    E super. Sada nam još samo kaži GDE to ima da zatvorska kazna spreči velikog dilera da nastavi posao.
  • sima

    31.07.2015 19:28
    Firma nikad nije prestala da radi....a Opacica je sklonila murija, kao i ovog Pendulu...
  • jes pa da me posle jure

    31.07.2015 15:00
    sve se zna
    d.n. u ceskoj ima kontakte preko izvesnog "srkija" zvanog nosati, inace d.n. je sklopio prijateljske odnose sa jednim turskim drzavljaninom koji je svojevremeno takodje kaznu izdrzavao u mitrovici a deo je medjunarodnog organizovanog klana za transport heroina u velikim kolicinama u zemlje zapadne evrope,no d.n. je odmah po dolasku izvesnog turcina poceo sa njim da trenira da se druzi sve u cilju zblizavanja sa njim ne bi li izvukao korist odnosno usao u poslove sa njim,sto se ocigledno i desilo i oni su iz zatvora zajedno organizovali velike posiljke heroina kroz srbiju u zapadnu evrope,izmedju ostalog i cesku,gde je "srki" vec imao kontakte i "ime" u kriminalnom miljeu jer je 1999 godine u pragu ubio jednog od glavnih albanskih dilera heroina,deo pomenute droge se zadrzavao odnosno skidao sa kontigenta i prodavao u vojvodjanskim gradovima gde su poslusnici d.n. morali da izvrsavaju njegove direktive iz zatvora u mitrovici,a inace d.n. je izuzetno opasan covek koji ne preza od bilo koje vrste kriminalnih radnji ne bi li dosao do cilja,i svako ko je imao nesrecu da bude pod njegovim patronatom(komandom)je morao da izvrsava njegova naredjenja kakva god ona bila,cak i u samom zatvoru su po njegovim nalozima ljudi "stanglirani" i prebijani,naravno ne od strane njega licno jer on nikad nije "uprljao" ruke,cak sta vise bio je "uzoran" osudjenik sa velikim privilegijama u samom zatvoru,cak su ga se i pojedini pripadnici sluzbe obezbedjenja odnosno zatvorske straze bojali i zazirali od njega,tako da sve u svemu niko ko je sa njim "tikve sadio" nije dobro prosao!!!
  • 31.07.2015 13:35
    Iskreno
    Ovoliko se ne piše ni o osnivaču. Svake nedelje, detaljno i sa fotografijama. Kao da je bio prestolonaslednik a ne kriminalac.
  • ovdasnji

    31.07.2015 11:35
    nije mi jasno
    ...a istu informaciju saznao je i nalogodavac koji je takođe potom otputovao u Češku...

    kako je kriminalac dosao do strogo poverljive informacije od policije ?
  • tvas

    31.07.2015 11:19
    Cek cek. Ako je razlog bila kontrola teritorije. Jel to znaci da je Opacic i dalje prodavao drogu iako je bio na uslovnoj tj jos je sluzio zatvorsku kaznu? E Srbijo drzavo nesretna...
  • Kurir

    31.07.2015 11:15
    Podsećanje
    Redovne izveštaje dobijamo na svakih nedelju dve dana!
  • Brus Vilis

    31.07.2015 10:38
    Eto, saznali smo i ko je Opačićev ubica, mafijaši ne umeju da sakriju tragove... Ali zato imena dobitnika sedmice na LOTO-u nemaaa, država ne pravi greške, moj brale.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna