Info
31.07.2015.
18:25 > 18:42
"Građani Srbije koji smatraju da su oštećeni malverzacijama u izvlačenju kuglica u igri na sreću Loto bi mogli da podnesu tužbu protiv Državne lutrije Srbije", kaže predsednik Advokatske komore Beograda Slobodan Šoškić.
  • ja

    01.08.2015 10:57
    tuzba
    A sta ako gradjani tuze lutriju da im se vrate sve pare potrosene na uplate sa kamatom?
  • Sale NS

    01.08.2015 06:35
    Naivac ?
    Možda sam i ja jedan od redovnih naivaca, ali ovoga puta mislim da je pogrešio onaj što ukucava brojeve koji izlaze na ekranu i umesto jednog ukucao drugi, sličan broj, koji je slučajno izvučen baš sledeći ?!
  • fred

    01.08.2015 06:25
    loto i drzava
    Ako navode da loto treba da nam vode stranci onda argument treba iskoristiti i da nam stranci vode drzavu. Kada nismo kadri da loto vodimo sami, onda ni drzavu nismo. Isti scenario treba i za zeleznicu, telekom, eps... Samo pogledajte Nis-mi nismo bili kadri i stalno u gubitku, dosli Rusi i kadri su. Za godinu dana profit, e sad sto vise nema radnika na neodredjeno i sto lizing ostavlja radnika u nekom neodredjenom statusu to nikom nista. Lopovluk nas unistava. Samo pogledajte jkp stan: koliko majstora je jkp stanovim alatom radilo privatne poslove van radnog vremena ne shvatajuci da sece granu na kojoj stoji, a kad su im dosli jos iz stranke u birokratiju da dodatno isisavaju novac -ode stan! Ili mi mozemo ili neko drugi, a gde smo onda mi! Zasto bi nas zaposlili kad nismo bili kadri ni voditi firmu. Vise je sve to zbog lopovluka jer nema kazne pa zato hoce strancima dati firmu da igramo na njihovo "postenje".
  • @ Inspektor Visekruna

    31.07.2015 22:41
    Zata sam sada sklon verovanja u teoriju da je drzava sama na svoju stetu namerno odradila ovu prevaru i namestaljku kako bi vrednost Lutrije naglo pala i bila prodata nekom bliskom vlasti za tepsiju ribe.
  • 31.07.2015 20:52
    @Inspektor Visekruna - Prodaja
    ,,Skandal je dosao kao kec na desetku aktuelnoj vlasti, moci ce da prodaju jos jednu potencijalno dobru firmu, kojoj je samo potreban dobar menadzment.,,

    Ako ga nisu namerno iscenirali da bi utopili litriju za siću svojim zemarama.
  • Toma

    31.07.2015 20:38
    treba ukinuti državu
    onda neće niko krasti od države.
    To je logika SnS jer je potpuno nesposoban da zavede red.
  • Inspektor Visekruna

    31.07.2015 19:43
    Prodaja
    Skandal je dosao kao kec na desetku aktuelnoj vlasti, moci ce da prodaju jos jednu potencijalno dobru firmu, kojoj je samo potreban dobar menadzment.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna