Info
02.08.2015.
17:12
U Izraelu je danas preminula devojka koja je u četvrtak izbodena nožem na gej paradi u Jerusalimu.
  • BS

    03.08.2015 08:19
    Čist realnost.
    @Anonimus - građanin: Nije ovo zamena teze, već čist realnost. Nasilje po vama nije prihvatljivo prema bilo kome, ali nikada ne osuđujete nasilje prema recimo Jehovinim svedocima, ili prema drugoj populaciji, već ih još optužujete. E to je razlika. I još jedna razlika što ostale populacije ne zloupotrebljavaju ove nemile događaje-napade za manipulaciju mase kao što to rade populacija homosexualaca, jer je to jednostavno prevara.

    Grešiš. Ne može svako da bude potpuno posvećen hrišćanskoj veri. Za to treba da se rodi, pa će da prepozna da je to njegov način života. Kao što pravog hrišćanina ne možeš naterati da se odrekne hrišćanstva jer se prepoznao u tom životu, isto tako ne možeš ni svakog naterati da se posveti hrišćanskom životu, jer nije rođen za to, a to bezbroj dokaza potvrđuje. Hrišćanski život je isto tako način života kao što je i homosexualni život, samo na sasvim suprotnim osnovama. Kapiraš?
  • sovra

    03.08.2015 08:10
    Toliko se glibim u svojim problemima (hrana,racuni,finansije uopste)da mi nisu jasni ni ovi sto propagiraju gejeve,a ni ovi sto ih ganjaju.Ne bi bilo lose da mi je to glavni problem.
  • bshit

    03.08.2015 07:41
    bs, provociras me sa tim degenskim komentarom, jel u redu da te isavijam malo od batina? nerviras me matori, sto moras to da propagiras, radi to kuci u 4 zida. potpuno je opravdano jer mene to provocira, jel tako? e moj gari koliko si glup.
  • 03.08.2015 07:29
    građanin
    Joj dragi čoveče, ne pokušavaj da zameniš teze. Naravno da je nasilje prema bilo kome neprihvatljivo, ali brate, da li ćeš da budeš Jehovin svedok ili pripadnik Crkve letećih špageta biraš sam. Seksualnu orijentaciju ne. Kapiraš?
  • BS

    03.08.2015 06:49
    Evo dokaza.
    @bshit: Sad si pokazao da si isti kao onaj što je ubio tu devojku, a dolazite ovde da izigravate Svece. Valjda ti je jasno zašto takva provokacija sa paradom homosexualaca opasna, jer koliko god ti misliš da si human, na provokaciju reaguješ kao onaj ubica.
  • BS

    03.08.2015 06:44
    @fuj bre: A ja se zgrožavam ljudi koji podržavaju one koje žrtvuju nevine radi ostvarivanja svojih ciljeva. Imaš ti različite organizacije i populacije u Srbiji gde su dobrodošli svi, pa ih ipak napadate, i ondak dolazite ovde da izigravate Svece. Treba vi da se sramite.

    I smešno mi je da ovde pišu upravo oni koji su nedavni ispoljavali teški Srbijanski nacionalizam zbog čega smo imali ratove i toliko žrtava. Kamo streće da ste tad bili ovakvi Sveci.

  • BS

    03.08.2015 06:34
    Šta je realnost?
    @gradjanin - @BS:
    "Ove ljude prebijaju i van parada. Verujte i nemojte biti površni."

    I? Pa Jehovine svedoke u više država vandalski napadaju. Recimo Jehovini svedoci, uključujući tu i njihovu decu, jedva izmakli linču u Bajinoj Bašti. Više ponavljenih fizičkih napada na vernike iz Jagodine. U Starim Banovcima je misionar Jehovinih svedoka za vrlo kratko vreme napadnut dva puta. Imaš na milione slučajeva. A šta misliš zašto?. Jer narod ne voli ništa da mu se nameće. A namećivanje je jednak provokaciji što rezultira nasilje. Što je teško razumeti?

    Svakog prebijaju ko je nametljiv. Zbog toga danas imamo veće žrtve od homosexualaca, samo je razlika što to homosexualci vešto zloupotrebljavaju za medijsku propagandu radi ostvarivanja svojih ciljeva. To se zove manipulativna propaganda za naivne.
  • fuj bre

    02.08.2015 23:29
    @bs

    ko si ti covece?? Krivi su ti organizstori, prajd kao organizacija koja broji milione i milione ucesnika, na koju su dobrodosli SVI, ne samo pripadnici lgbt zajednice, a nije ti kriv ubica?? Upravo sam se zgrozio da ti kao osoba setas pored mene u gradu i da postoje osobe kao sto si ti. Srami se!
  • gradjanin

    02.08.2015 20:21
    @BS
    Ove ljude prebijaju i van parada. Verujte i nemojte biti površni.
  • 02.08.2015 18:54
    Religija je zlo.
  • BS

    02.08.2015 17:59
    Moglo se to izbeći.
    A što moraju da provociraju narod kada znaju posledice? Da sad Jehovini svedoci počnu ovako da paradiraju, isto bi prošli, jer ovo paradiranje nije način. Meni je žao devojke, ali je odgovornost apsolutno na organizatore ovakvih parada, jer iako znaju provokativnu opasnost toga, ipak žrvuju zdravlje i živote pripadnika parada. Što je totalna neodgovornost i glupost organizatora i pripadnika parada. I na takve žrtve hoće da hvataju poene u svetu i ostvaruju svoje ciljeve. Stvarno je odvratno.
  • 02.08.2015 17:42
    :( Homofobni šljam.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna