Info
08.08.2015.
15:55
Zagrebački muftija Aziz Hasanović saopštio je da je Islamska zajednica Hrvatske uputila Egiptu poziv za pomoć u spasavanju života Tomislava Salopeka.
  • Luka

    09.08.2015 08:58
    @Steva: Ja sam Bibliju pročitao isto kao i Kuran. I Biblija ni blizu ne može da se uporedi sa Kuranom. Jer Biblija se ne poziva na istrebljenje bilo kog naroda, niti na ubijanje ne hrišćana. Naprotiv, u Isusovom Jevađelju jasno se poziva na pomoć svakom, bez obzira na nacionalnost ili veru, na dobro delo i ljubav.

    Nije tačno da bi ovi islamisti bili ekstremisti bilo koja da je religija u pitanju. Zamisli extremiste kod Adventista, Jehovinih svedoka i slične religije. Ne zamislivo, jer ti vernici će pre umreti nego uzeti oružje u ruku ili učiniti neko zlo bilo kome. A Islamska država sa svim njihovim zverstvima je rezultat džihada i učenja iz islamskog Kurana, prihvatio ti to ili ne.
  • Steva

    08.08.2015 20:35
    @ Luka
    Si ti sine nedavno pročitao bibliju? Nije tačno najveselija stvar na svetu. Ekstremisti bi bili bez obzira na koju je specificno religiju reč, već kombinacija sirotinje, nesrećnog naroda i propagande nečovečijih zlikovaca rezultiraju u ovakvim situacijama.
  • Luka

    08.08.2015 17:57
    "....ovakve stvari nemaju nikakve veze sa toleratnim i plemenitim učenjima i idejama islama."

    Ovo je čista laž. Ovako pokušavaju da peru ruke, i da zavaraju javnost, što je totalno besmisleno. Sve čega se ti islamisti pridržavaju, sadrži Kuran islama koju slede svi vernici islama sveta. Mogli bi da pričaju o toleranciji i plemenitosti tek kada bi iz Kurana izbacili sve što se poziva na džihad, i na ubijanje ljudi koji nisu islamske vere po njima "nevernike".

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna