Autor: 021/Foto: MUP

Info
22.02.2017.
09:55 > 11:32
Pripadnici Sektora za vanredne situacije danas su uništili granatu zaostalu iz Drugog svetskog rata, koja je pronađena na gradilištu Beograda na vodi.
  • NS49

    22.02.2017 12:12
    Taj Beograd na vodi kao da je uklet. Masa ljudi demonstrira protiv njega a čujem da su tu i oko Savamale bile sve neke straćare kao kod nas u Kineskoj četvrti. Sve divlja gradnja.
    Kamo sreće da neko počne da gradi Novi Sad oko vode ili slično a čuo sam da neki preduzetnik hoće da radi besplatno sa time da mu se dozvoli da vadi šljunak ili slično.
    E da to krene i mi bi smo demonstrirali i dovodili žute ćurke samo da se narod nebi zaposlio a sećam se da je Dunav bio spojen preko Šodroša sa Dunavom i voda je bila čistija i toplija.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna