Info
20.10.2011.
05:59 > 06:10
Policajci iz interventne jedinice, osumnjičeni da su proteklog vikenda bez ikakvog razloga pretukli četvoricu dečaka u naselju Rotkvarija, saslušani su juče u Policijskoj upravi "Novi Sad".
  • G

    21.10.2011 10:27
    Ne znam zašto niste objavili moj odgovor ovom fašisti koji ne ume da prepozna ni najosnovnije stilske figure koje se uče u osnovnoj školi. Ovaj neobrazovani fašista je očigledno oboleo od šizofrenije i/ili manijakalne psihoze (verovatnije ovo drugo), imajući u vidu njegovu bezrazložnu mržnju prema nepoznatim licima kojom je svakodnevno zaokupljen (do te mere da je bez prestanka danju i noću bljuje po komentarima online sajtova, čak i kada tekst sa time nema nikakve veze). Zajedno sa veoma jasno ocrtanim narcisoidnim poremećajem ličnosti (konstantna potreba za samoafirmacijom, nedostatak empatije, grandioznost) ovo odaje jednu duboko mentalno poremećenu ličnost, odnosno psihopatu, kojem je potrebna hitna hospitalizacija i lečenje dok nije, svojstveno psihopatama, povredio drugo lice u nastupima besa i mržnje. Na žalost, u našoj zemlji ne postoji način da se lice prisilno privede i zadrži na lečenju mentalne bolesti - bukvalno nam ostaje samo da se nadamo da njegova psihopatologija neće preći u kriminalno dejstvovanje.
  • Stavrogin

    21.10.2011 08:03
    Disciplinski postupak???
    Da li neko moze da mi objasni sta se podrazumijeva pod sintagmom "disciplinski postupak"? Je li to postupak gdje se disciplinuju policajci i gdje im se odredjuje seminar gdje bi trebali da nauce da ne tuku i ne sutaju maloljetnu djecu? Ako ljudima treba poseban seminar i trening da bi znali da to ne treba da rade, onda su mozda i previse retardirani da bi uopste bili policajci!
  • Aleksandar

    21.10.2011 04:55
    Anonimusu
    Slušaj anonimusu , takav si i ti kakav ti je nadimak ,pratim tvoje zlurade komentare pune mržnje prema deci , prvo proveri o kojoj se deci radi i da li su uopšte navijači. Sva ta pretučena deca su dobri učenici i vrlo lepo vaspitani, i kulturni. Što se tiče policije , kakva država takvi su i oni.
  • Građanin

    20.10.2011 22:05
    Ovo nije jedini slučaj batinanja od strane milicije građana ovog grada! Ali je verovatno najpotresniji! U pitanju su deca. Batinaju oni koga stignu. I starije ljude, i ugledne ljude, i po pravilu u tužilaštvo uvek stigne ista izjava: milicija je napadnuta! E pa dosta je bilo! Nismo zadovoljni "postupkom"! Do sada su bili odgovorni oni koji su tukli i njihovi šefovi koji su im dali takva ovlašćenja. Sada su krivi i oni koji zabašuruju i lažu narod koji treba da štite, civilizovano. Tražimo imena i ostavke hijerarhijski, do vrha!
  • mama 65

    20.10.2011 20:21
    ..."Zato što su arogantna,nevaspitana i nezauzdana,maloletna stoka ! Koja izrasta u kriminalce i najgori ološ i društveni talog ovog grada"....Ovo je neko napisao, o decacima koje je tukla policija. Decaci su odlicni djaci, gimnazijalci, od obicnog sveta. Poznajem trojicu, i roditelje. Razumem da su misljenja razlicita, narocito od onih koji nemaju decu. Ovoliko mrznje i ruznih reci o deci nisam nikada ranije cula. Tuzno. I dosta objasnjava.
  • Ja

    20.10.2011 19:11
    Dosta vise
    Bez obzira sta su urdili ako su uradili policija nije smela da ih bije niti bi bilo koga smela da tuce i bije. Znaci tukli su ih i tu nema sta da se raspravlja.Svako za svoju krivicu odgovara a ovde je sve jasno. TUKLI SU DECU.Otkud sad samo jedan policajac suspendovan kad ih je bilo vise.
  • sale novosadjanin

    20.10.2011 18:00
    @g
    dobro sam te procenio-bolesnik sizofrenicar!
    razbiti detetu glavu?
    samo poremecen um to moze da pozeli!
    nista nisi drugaciji od onih uniformisanih siledzija !
  • G

    20.10.2011 16:45
    @Anonimus - poštovani gospodine, što ne bi vi ostavili vašu adresu? Ja bih želeo, u skladu sa zakonom i ustavom, da vašem detetu razbijem glavu jer je vaše dete arogantna, nevaspitana i nezauzdana stoka.
  • Nsadista

    20.10.2011 15:29
    Prebijena deca pa pljačka in Begeš
    Slučaj sa prebijenom decom okreće novi list sa onim ranjenim policajcima u BG. DAčić će od danas na sva usta da viče kako su policajci ugroženi, i da su oni žrtve, i niko neće smeti više da zucne protiv nasilja policije. Barem do sledećeg prebijanja.
    A znajući kakvi su maloumni i kolko im malo treba da izvuku pendrek, biće to uskoro.
  • 20.10.2011 15:15
    @Mama 65
    Zašto ih tuku ? Zato što su arogantna,nevaspitana i nezauzdana,maloletna stoka ! Koja izrasta u kriminalce i najgori ološ i društveni talog ovog grada! A to ste im VI RODITELJI O(ne)MOGUĆILI ! Skupljaju se po ćoškovima da crtaju grafite ?! Alo pa pogledajte prve izjave ovih nevinih dečačića "bežali smo jer smo mislili da nas jure zbog grafita koje smo tu crtali" ...pa čim bežiš od policije znači da ima razloga da dobiješ pendrek po leđima ! Samo Vi draga mama pružajte podršku roditeljima delikvenata da znaju da nisu sami omanuli u vaspitanju svoje dece...sutra će te istoj toj deci uplaćivati po zatvorskim kantinama pakete...
  • 20.10.2011 13:48
    Kako nisu pretučeni neki đaci muzičke škole, nego navijači? Ni jedna ni druga strana ovde nisu nevine, našla rupa zakrpu.
  • The Lalosh

    20.10.2011 13:42
    eh mladi...
    Beše davno ali... moje sikustvo je sledeće:
    Skupljli smo se i mi u školskom dvorištu i drugim dvorištima. Ali nismo pili pivo, pušili ili se drogirali već smo u zavisnosti od uzrasta igrali neke igre. Od igara u pesku, preko klikera, lastiša(da i mi dečaci da bi dokazali da smo i u tome bolji ;) ), do naravno fudbala. I to sve do 16-17 godina kada smo krenuli sa "izlascima".

    U to vreme se tačno znalo sa kim se družiš i šta možeš da očekuješ od tog druženja. Ko je hteo, mogao je da bude sa mangupima i tu su sevale i pesnice a radila je i milicija.

    Ali roditelji NIKADA nisu krivili nekog drugog kada im je dete dobilo batine. Bez obzira od koga. Ako je od drugog deteta bilo je: I treba kada si toliko glup da se potučeš. Ako je od policije: Šta si radio tamo gde policija interveniše?

    Žao mi je dece i postupak policijaca nema nikakvo opravdanje. Ej! 3 marice na 4 dečaka. Pa i da su ubili nekoga što je mnogo mnogo je. Ali i da su deca raspuštena, STOJI i to velikim slovima.

    Roditeljima: Nemojte da vas mrzi da kontrolišete šta radi i sa kim se druži vaše dete. Mutna su vremena došla, čuvajte ih i od sebe i od drugih!
  • mama 65

    20.10.2011 11:14
    zasto
    Zasto policajci tuku decu u Novom Sadu ?U II dnevniku tog dana (Utorak 18.10.) nije bila ni jedna informacija o ovom dogadjaju. U drugim informativnim emisijama na drugim televizijama samo informacija. Posle 5 dana nema ni traga od ovom dogadjaju.Kao kod Gebelsa, ono o cemu se ne priča, nije se ni dogodilo.Zasto ne pruzimo podrsku ovim roditeljima ?
  • 20.10.2011 11:04
    U tom kvartu sedi još gomila dece i sedela je sigurno u momentu kada je policija jurila tog mladića, ipak nekim čudom batine je dobila baš grupa "mangupčića" koji se okupljaju tu kao navijači FK Vojvodine. Isti ti maloletnici će za koji mesec naplatiti odšetete za ove ćuške i jedinu pouku koju će izvući jeste da sutra mogu da naprave bilo kakvu glupost na koju će dobiti par šamara koje će valjano naplatiti.A roditelji istih umesto što žive u iluziji bolje da se zapitaju zašto su baš njihova deca bila napadnuta od strane policije, jer će sutra doživeti mnogo veće probleme kad isti ti mališani upadnu u veće nevolje gde će im najmanji problem biti batine policije.Zbog te "demokratije" imate danas klince od 15-16 godina koji najmanje konflikte rešavaju pištoljima i noževima i onda se čudite kako to da u vaše vreme nije bilo toga i kako ste vi (roditelji) rešavali to pesnicama na "ferku".Jedan od razloga jeste upravo to što su tadašnji mangupi u pravo vreme dobili poštene batine od policije jer je kućno vaspitanje očigledno zakazalo, i nije nikom palo na pamet da se žali. Odrastao sam na ulicama Novog Sada i skupljali smo se po raznim dvorištima i ćoškovima u to vreme i pitam vas kako to da niko od mojih drugova i ja nikada nismo dobili batine od policije ?!
  • DraganChe

    20.10.2011 09:47
    Šta ste drugo i očekivali...
    Ista meta, isto odstojanje, rekao bi naš narod. Od Ivice Dačića, malog Slobe, šta ste drugo i očekivali, nego da bije narod.
    Gospodi iz junačke srpske policije, koja olako poteže pendreke, jer za to retko odgovara mogu da poručim isto ono što i 90`ih: Idite na Kosovo, tamo Vam se iživljavaju nad golorukim narodom, a ovde bijete decu
  • alfa & omega

    20.10.2011 08:48
    REKET
    Deca nisu na vreme platile ``REKET`` za zaštitu pa su opomenuti ???
  • ns

    20.10.2011 07:55
    kukavice neiživljene, šta kaže policija će izvesti istragu, protiv policije, ma dajte ovo nema ni u crtanom filmu. gde je tužilaštvo? gde je ministarka? svi se boje malog slobe i njegove družine, kukala nam majka!
  • sale

    20.10.2011 07:51
    Eeeee roditelji moji... posvetite se vi vaspitanju svoje dece umesto sto tuzbama imate nameru samo pare da izvlacite ovim tuzbama. Pare = vaspitanje
  • Ivana

    20.10.2011 07:22
    Policija
    Policija i njihov IQ manji od broja cipela koje nose.
  • Limančica

    20.10.2011 06:59
    Podrška roditeljima!
    I neka vam se deca oporave što pre i što bolje.
  • nensi

    20.10.2011 06:43
    greska
    U saopstenjima o prebijenim decacima stalno se ponavlja da su oni GRESKOM pretuceni. Znaci da su bili krivi pretukli bi ih s RAZLOGOM. Dakle, sme li policija da bije kad je neko kriv, ili joj je duznost da ih privede u policiju na saslusanje, bez batina naravno.Dacicu, sram te bilo!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna