Info
22.10.2011.
08:33
Ministar ekonomije Nebojša Ćirić izjavio je da očekuje da će Telekom Srbije uskoro biti spreman za izlazak na Beogradsku berzu.
  • 22.10.2011 12:49
    NS POŠTAR
    Sticajem okolnosti radim u TELEKOMU.U zadnjih pet godina nakotilo se puno nekih inžinjerčića koji nemaju pojma kako treba da funkcioniše rad u telekomu (kad sam se zaposlio bili smo PTT NOVI SAD )Ti dotični INŽEnjeri tj. balavanderi koji su ne znam kako završili taj dotitčni fakultet , a pitaj samog boga kako su uspeli zaposliti se u TELEKOM-u.E dragi sugrađani da vam kažem . ti balavanderi ,Tatini sinovi nemaju pojma kako treba da se radi tj neznaju uopšte osnovu rada telefonije i ostalih tel.sistema.BG. je sad glavni i on ima svo pravo ....Kad nazovete 988 ili ti prijavu kvara tel.dobijete BG.U novom sadu su otkazali rad 12 radnika da bi u BG-u otvorili nemam pojmam koliko.VOJVOĐANI ne daj te se da vas BG Bagra DESKRIMINIŠE. Nisu oni naj pametniji , ima i kod nas dobrih MAJSTORA naglasak na majstopu pošto ing. imamo koliko hoćemo...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna