Info
10.03.2013.
11:11 > 19:29
Jedan dokumentarni film koji je emitovao Pi-Bi-Es – američki javni, neprofitni TV servis, kao i izjava državnog tužioca Erika Holdera, uspeli su da razreše veliku pravnu i političku misteriju: zašto za svetsku finansijsku i ekonomsku krizu, drugu najveću u istoriji, nije odgovarao nijedan od onih za koje se nedvosmisleno zna da su je, svojom pohlepom, bezobzirnošću i kockanjem novcem klijenata izazvali?
  • Putari

    10.03.2013 14:32
    Pazi molim te
    Dokazali smo mi putari a i sam bivsi direktor Puta Radmilovic da je muvao i krao pa nikom nista. sad bi neko hteo ove sa tog strita da apsi a nemoze obicnu buraniju, pardon nece .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna