Info
27.09.2014.
23:12 > 06:39
Uprkos protestima i manjim incidentima na ulicama Beograda, šetnja u okviru Parade ponosa, centralnim gradskim ulicama biće danas održana kako je i planirano.
  • neću da platim

    28.09.2014 22:24
    Plati povećane poreze, plati povećane račune, plati privatne uterivače, plati vazduh koji dišem, a ako šta ostane kupi deci da jedu! Dokle tako, majku mu? Sad još i plati dokone paradere i bitange koje hoće da ruše grad! Jednostavno više ne mogu, osim da mi skinu kožu sa leđa.
    Hajde da uvedemo američka pravila za sve skupove, ionako nam oni ovo i nameću.
    Svaki skup, koliko god rizičan bio, obezbeđuje organizator plaćanjem policajskih dnevnica. Tačka! Ako imaš para da praviš paradu, onda je pravi, a ako nemaš onda ćuti. U kolevki demokratije!
    Jeste surovo, ali to je neoliberalni kapitalizam, koji nam takođe nameću. Ako moramo da igramo po njihovim pravilima, hajde onda do kraja da igramo. Ja ne želim da plaćam za ove budalaštine, kao ni većina naroda. Neka plate koliko misle da im treba policije, protivnici neka plate sve što polome, makar oni uhapšeni i snimljeni, i gotova priča. Nas ništa neće koštati.

    Ali to bi značilo da je ova država pravno uređena, kao što nije, i da bi svako trebao da odgovara zbog (ne)činjenja, pa i vlast.
    Bolje ovako nastaviti ispirati mozak sa nekom paradom da narod ne počne da misli svojom glavom.

    Ovi, kao protivnici, se pojave od parade do parade da izduvaju malo nezadovoljnu masu, i za zakazuju skup kad je sve već gotovo, verovatno da "okade" ulice posle parade. Da su stvarno protiv bio bi im skup u podne, a ne u 16!? Znači ipak i oni imaju svoje nalogodavce, i sve je ovo jedna velika igranka o našem trošku.

    Mislim da je stvarno više dosta, i jednih i drugih, i ove vlasti koja misli da smo baš toliko glupi.

    More m*rš svi koji ste pomenuti u ovoj vesti!
  • helen

    28.09.2014 18:15
    Dobro je sto je parada odrzana bez vecih incidenata. Drzava je uspela da obezbedi ucesnike i konacno smo poslali lepsu sliku o Srbiji u svet.
  • Slavica

    28.09.2014 17:31
    odgovor
    ""Ovom šetnjom danas je država dokazala da su joj svi građani jednaki bez obzira na razlike, nadam se da će sve proteći u miru i redu"

    Ovo nije istina, bez obzira na nasu zelju da bude.
    Bezbroj je primera koji dokazuju suprotno.
    A sutra ili danas cete osetiti hladan tus realnosti u kojoj zivite."

    Hoćete da kažete da ova šetnja danas ništa nije značila? Moj komentar je bio u odnosu na prethodne godine...Ne možete živeti u potpuno savršenom društvu, uvek će negde biti incidenata ali ovo danas je zaista trijumf za lgbt zajednicu.
  • 28.09.2014 09:49
    "Ovom šetnjom danas je država dokazala da su joj svi građani jednaki bez obzira na razlike, nadam se da će sve proteći u miru i redu"

    Ovo nije istina, bez obzira na nasu zelju da bude.
    Bezbroj je primera koji dokazuju suprotno.
    A sutra ili danas cete osetiti hladan tus realnosti u kojoj zivite.
  • Slavica

    28.09.2014 09:34
    pobeda
    Ovom šetnjom danas je država dokazala da su joj svi građani jednaki bez obzira na razlike, nadam se da će sve proteći u miru i redu
  • Mirko

    28.09.2014 09:31
    Nadam se da će sve proteći bez većih problema i da policija neće imati mnogo posla oko obezbeđivanja javnog reda i mira. To je poslednje što nam treba.
  • Miha

    28.09.2014 07:01
    SVaka cast, i treba da se odrzi imaju i oni neka prava. Samo je nasa stvar da li cemo ih podrzati ili ne. Ja iskreno necu, niti mi pada na pamet, ali sam za odrzavanje!
  • 28.09.2014 06:19
    taur
    Neka i to prodje!
  • VS - NS

    27.09.2014 23:38
    ŠKLJ komentar....
    Ajd' i ovo čudo da vidimo....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna