Info
16.11.2014.
07:00 > 11:08
Za osam meseci ove godine, u Vojvodini je prijavljeno zlostavljanje čak 757 devojčica i dečaka.
  • boco

    16.11.2014 11:11
    skole ne prijavljuju zlostavljanje dece jer time gube i direktor i nastavnici kod kojih se to desilo, nazalost velika vecina nastavnika koja predaju u skolama uzrastu od 5-8 razreda nisu ni moralno ni strucno sposobni da vode nasu decu, dosta ima slucajeva da dolaze vidno alkoholisani, na casove, razgovaraju mobilnim telefonom za vreme casa, piju kafu za vreme casa, a traze od dece da imaju neko postovanje prema njima.
    dete mi ide u osnovnu skolu u novom sadu i razredna ih je u trenutku slabosti nazivala idiotima, kretenima, pokvarenjacima, plakala je , napustila cas i sutradan nije dosla u skolu, nakon dva dana trazi od njih izvinjenje a pritom kaze da ona nema nameru njima da se izvini.
    da su roditelji malo sloznoji i angazovaniji mogli bi mnogo da urade da se situacija poboljsa, ali ne zameranjem kao stite svoju decu da nemaju problema a sve se lomi na deci
    psiholozi i pedagozi po skolama popunjavaju kojekakve nametnute im obrasce a najmanje se bave decom
    skolstvo mnam je u katastrofalnoj situaciji isto kao i drustvo

  • bracala

    16.11.2014 11:05
    ...
    pre ce biti problem do centra za socijalni rad. koji cesto odbija da izadje i knstatuje situacije na poziv skola.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna