Info
06.12.2014.
16:29
Predsednici Advokatskih komora Srbije i Crne Gore Dragoljub Đorđević i Zdravko Begović razmatrili su na današnjem sastanku informacije da pojedini advokati iz Crne Gore koriste obustavu rada srpskih advokata i rade u sudovima u Srbiji, a Begović je najavio da će svi takvi slučajevi biti procesuirani.
  • zoran

    06.12.2014 21:59
    čudo
    Ma ništa čudno, većina ih se i tako ovde odškolovalo, jedino što je tu izostalo je solidarnost, a ne neka nelegalnost.
  • Kolumbija

    06.12.2014 20:45
    Kako saradjuju CG i ovi nasi krimosi, normalno je da saradjuju i advokati. To su dve strane istog novcica.
  • 06.12.2014 18:17
    Gori nego stranački botovi
    Advokati odmah cepaju minuse čim neko nešto pravično napiše!
    Protiv takvih mafijaških udruženja, treba se boriti kao i protiv monopola. Uvozom!
  • brumm

    06.12.2014 17:10
    koja glupost?!
    ja za moje pare mogu da angazujem koga i odakle hocu! ko gubi su samo ovdasnji advokati i pitam se odakle im pravo da namecu zabranu rada advokatima iz drugih zemalja?! znaci ja dovedem advokata iz recimo Italije ili Hrvatske a ovdasnja gospoda ulazu prigovore i traze zabranu njihovog rada jer ovi strajkuju......ovi srpski kao ne bi pojurili da brane ljude u susednoj drzavi da tamo mozda njihovi strajkuju.....e ko vas ne zna?! ko vama veruje?!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna