Naslovna
13.08.2011.
11:03 > 13:33
Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Vladimir Petrović pozvaće za naredni meč u kvalifikacijama za EP protiv Severne Irske Brazilca Klea, koji od prošle godine ima i srpski pasoš, i na taj način rešiće veliki problem koji naš tim ima sa napadačima, prenose beogradski mediji.
  • Srdjan

    13.08.2011 17:17
    sto da ne pokuisamo
    Siguran sam da ce dati sve od sebe da se dokaze,dace mnogo vise od svih nasih baba koji ne znaju ni himnu napamet!!
  • Nemanja

    13.08.2011 12:05
    Nemam
    nista licno protiv klea i Evandra, smatram da su cak bolji od dosta nasih igraca, ali nisam pristalica stranaca u reprezentaciji. Jer u praksi se pokazuje da nama stranci nisu neophodni u kosarci, odbojci, vaterpolu, tenisu itd., pa ne vidim zasto bi nam trebali i u fudbalu. Osnovni problem su fudbalski rukovodioci i treneri koji forsiraju raznorazne igrace pod uticajem menadzera. Kada se to resi, bicemo i u fudbalu bolji i niko nece spominati strance. E sada to je moje misljenje, a posto kod nas ima mnogo selektora i onih koji drugacije misle, ocekujem zavidan broj minusa :-)))

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna