Naslovna
28.08.2011.
07:58 > 09:41
Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije osvojila je bronzanu medalju na svom premijernom nastupu na Gran priju! U borbi za treće mesto, naše devojke bile su bolje od svetskih prvakinja, odbojkašica Rusije, sa 3:0 (25:21, 25:20, 25:16). Izabranice Zorana Terzića su smogle snagu, nakon neizvesnog polufinala i poraza od Amerikanki, da pruže još jednu sjajnu partiju u Makau i po drugi put savladaju Ruskinje na ovogodišenjem Gran priju. Ovog puta, pobeda je imala daleko veći značaj, pa su se devojke okitile jednom od medalja. Nakon poraza u polufinalu, selektor Zoran Terzić nije bio nezadovoljan, istakavši da su devojke dostigle maksimum ovim rezultatom. Od 09.30 u finalnoj utakmici koja odlučuje pobednika ovogodišnjeg Gran prija sastaju se reprezentacije SAD i Brazila. Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije osvojila je bronzanu medalju na svom premijernom nastupu na Gran priju. U borbi za treće mesto, naše devojke bile su bolje od svetskih prvakinja, odbojkašica Rusije, sa 3:0 (25:21, 25:20, 25:16).

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna