Novosadski informativni portal 021

Info - Sport

Dublovi odlučuju pobednice

Meč dublova odrediće poednika u Bratislavi u plej-ofu za popunu Svetske grupe Fed kupa, a izjednačenje našoj selekciji donela je Jelena Janković pobedivši Danijelu Hantuhovu sa 2:1, po setovima 6:2, 3:6, 7:5. Prethodno je Dominiki Cibulkovoj Ana Ivanović predala meč zbog povrede stomačnih mišića u drugom setu pri rezultatu 3:3.

Hamilton najbolji u Kini

Luis Hamilton u Meklarenu pobednik je treće ovosezonske trke Formule 1 vožene u Šangaju za Veliku nagradu Kine što mu je 15. u karijeri.

Jovanovska izgubila, na Ani da izjednači

Teniska reprezentacija Srbije izgubila je prvi meč duela sa Slovačkom za plasman u Svetsku grupu Fed kupa nakon što je Dominika Cibulkova savladala Bojanu Jovanovski sa 4:6, 6:3, 6:1.

Fetel sa pol pozicije i u Šangaju

Aktuelni prvak sveta u Formuli 1, Nemac Sebastijan Fetel, startovaće sa prve pozicije na Trci za Veliku nagradu Kine u Šangaju pošto je na poslednjem zvaničnom treningu ostvario najbolji rezultat.

Ferer eliminisao Troickog

Viktor Troicki nije uspeo da se plasira u polufinale ATP Mastersa u Monte Karlu, pošto je u četvrtfinalu poražen od Španca Davida Ferera rezultatom 2:0, po setovima 6:3, 6:3.

Tri tima Portugala u polufinalu LE

Čak tri predstavnika Portugala izborila su plasman u polufinale Lige Evrope, gde će Viljareal pokušati da im pokvari planove o odnošenju pehara u Portugaliju.

Marakana dobija krov pred SP

Organizatori Svetskog prvenstva u Brazilu 2014. godine u četvrtak su objavili planove za izgradnju krova na legendarnoj "Marakani" u Rio de Žaneiru.