Pantelić: "Igramo za titulu!"

Fudbaleri Vojvodine u subotu igraju protiv Partizana u jednom od najbitnijih gostovanja ove sezone.  
Fudbaleri Vojvodine u subotu igraju protiv Partizana u jednom od najbitnijih gostovanja ove sezone. Novosađani imaju šest bodova manje od prvoplasiranih crno-belih i u slučaju eventualne pobede domaće prvenstvo bi moglo da uđe u neizvesnu završnicu gde bi Vojvodina imala šanse za osvajanje titule.

Kako za 021 kaže sportski direktor Miodrag Pantelić, subotnja utakmica je duel dve najbolje ekipe u domaćem šampionatu."Utakmica između Vojvodine i Partizana je definitivno okršaj dve ekipe koje se nalaze u najboljoj formi. Počinje kolo raspleta u domaćem šampionatu i stvari na tabeli bi od subote mogle biti mnogo uzbudljivije", optimista je sportski direktor Vojvodine.

Pantelić navodi da šest bodova zaostatka za vodećim Partizanom nije nepremostivo. Prema njegovim rečima, beogradske ekipe jesu favoriti ali, ukoliko crveno-beli odigraju do kraja sezone u sadašnjoj formi, šanse da se ponovi šampionska '89. su velike.

"U ovom momentu, dosta zavisi od nas. Ako nastavimo da igramo u dobroj formi i sutra pobedimo Partizan, lako bi moglo da se desi da poslednji duel u šampionatu koji Vojvodina igra protiv Crvene Zvezde bude odlučujući za titulu prvaka lige", kaže Pantelić za naš radio.

Još uvek nije poznato da li će trener Novosađana Zoran Milinković moći da računa na prvotimce Abubakara Oumarua i mladog Slobodana Medojevića. Oni redovno treniraju, ali pitanje je da li će ih ubaciti u igru protiv Partizana, jer još uvek nisu 100% spremni. Šansu sa klupe čekaju mladi Mitošević i Katai, koji su se pokazali kao adekvatne zamene u napadu crveno-belih.

Utakmica u Humskoj počinje u 19:30h. (M.S.)

  • Liman

    16.04.2011 09:21
    !!!
    'ajmo Vošo!!!
  • johnny

    15.04.2011 16:09
    razbijte
    crnog blizanca, samo hrabro i borbeno!
  • misa tumbas

    15.04.2011 14:30
    cetvrta u nizu
    da , nasu titulu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Fudbal

Mažić sudi večiti derbi

Najbolji srpski arbitar Milorad Mažić sudiće sutrašnji "večiti" derbi između fudbalera Partizana i Crvene zvezde.

Ronaldu peta Zlatna lopta

Fudbaler Real Madrida Kristijano Ronaldo dobitnik je nagrade Zlatna lopta za najboljeg igrača sveta u 2017. godini, saopštio je magazin Frans fudbal.

RTS bez prava prenosa mečeva fudbalske reprezentacije

Radio-televizija Srbije (RTS) ostala je bez prava prenosa utakmica fudbalske reprezentacije Srbije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. godine, samog kontinentalnog šampionata i utakmica Lige nacija, objavila je Evropska fudbalska unija.

Italija posle 60 godina bez Mundijala

Fudbalska reprezentacija Italije, četvorostruki prvak sveta, neće igrati na Mundijalu u Rusiji, pošto je u revanš meču baraža u Milanu odigrala 0:0 sa Švedskom.

Piksi ponovo glavni kandidat za selektora

Dragan Stojković Piksi, uprkos tome što je u sredu produžio ugovor sa kineskim klubom Guangdžou RF do 2021. godine, dobio je dozvolu kluba da pregovara oko preuzimanja reprezentacije Srbije.

Debituje Milinković-Savić, u timu i Grujić

Vršilac dužnosti selektora fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić saopštio je spisak igrača za mečeve protiv Kine i Južne Koreje na kojem je i Sergej Milinković-Savić iz Lacija.