Novosadski informativni portal 021

Vesti - Srbija

Šta sve Haradinaj predlaže u nacrtu sporazuma sa Srbijom

Prema nacrtu sporazuma o normalizaciji odnosa Kosova sa Srbijom koji je predložila vlada Ramuša Haradinaja, u koji je N1 imao uvid, Srbija i Kosovo bi se međusobno priznale kao suverene države koje pristaju da se podržavaju u međunarodnim organizacijama uključujući UN.

Ledeni dani do srede, novi talas krajem decembra i za Božić

Ledeni dani sa temperaturama ispod nule, zadržaće se do srede kada se očekuje postepeno otopljavanje, kaže meteorolog Nedeljko Todorović i navodi da se novo zahlađenje sa snegom očekuje u poslednjoj nedelji decembra, dok će za Novu godinu temperatura ponovo biti u plusu.

SNS-u u Kladovu 61,33 odsto

Po prvim preliminarnim rezultatima, Srpska napredna stranka osvojila je na vanrednim lokalnim izborima u Kladovu 61,33 odsto glasova birača.

Stefanović: Bio sam spreman da podnesem ostavku

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da je državna sekretarka MUP-a Dijana Hrkalović bila u Lučanima na dan lokalnih izbora po njegovom nalogu, a u cilju smirivanja situacije.

Putevi prohodni, mogući sitni odroni

Svi glavni putni pravci u Srbiji su prohodni, ali snega ima u raskvašenom stanju do pet centimetara, zbog čega se vozačima preporučuje oprezna vožnja, saopšteno je iz Puteva Srbije.