Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Vesti

Novi ugovor o pravima radnika

Predstavnici Gradskog veća i Sindikata zaposlenih u komunalno-stambenoj delatnosti potpisali su Poseban kolektivni ugovor za javna preduzeća grada, koji će važiti naredne tri godine.

Međusobne optužbe "Spensa" i "Ajaksa"

Međusobne optužbe između Fudbalskog kluba "Ajaks" i "Spensa" se nastavljaju. Nakon sudske odluke da se zbog nagomilanog duga od oko 750.000 dinara ovaj klub iseli sa terena na Sajmištu, direktor ove škole fudbala, Živan Mandić, kaže za naš radio da je "Spens" odbio dogovor oko vraćanja duga.

Menja se trasa linije 12

Od sutra počinje da se primenjuje prolećni red vožnje u gradskom saobraćaju. Na ulicama će se radnim danima nalaziti oko 200 vozila, a vikendom duplo manje.

Krivična prijava za utaju poreza

Poreska uprava podnela je krivičnu prijavu protiv M.I. iz Beograda, vlasnika i direktora preduzeća "IVE MARK" iz Novog Sada, zbog sumnje da je izvršio krivična dela zloupotrebe službenog položaja i poreske utaje.  

Još ništa od elektronskih karata

Kada će Gradsko saobraćajno preduzeće pokrenuti novi postupak javne nabavke sistema za elektronsku naplatu karata u gradskim autobusima još nije poznato, iako je poslednji pokušaj uvođenja propao krajem prošle godine.

Poslanici zaboravili na državnu agenciju

Iako funkcionerima koji obavljaju više funkcija u četvrtak ističe zakonski rok u kojem bi trebalo da se opredele za vršenje samo jedne dužnosti, niko od vojvođanskih poslanika nije se tim povodom obratio Agenciji za borbu protiv korupcije, potvrđeno je za Radio 021 u ovoj državnoj instituciji.