Pregovori na Akademiji još u toku

Uprava Akademije umetnosti još nije snizila cene ispita i overe semestra, zbog čega su studenti održali protest prošle nedelje.        
Uprava Akademije umetnosti još nije snizila cene ispita i overe semestra, zbog čega su studenti održali protest prošle nedelje.

Jedan od nezadovoljnih studenata, Marko Brkić, kaže za Radio 021 da su pregovori u toku, a da bi sledeće nedelje problem trebalo da bude rešen.

"Uprava akademije je nastavila dijalog i zakazane su sednice na kojima treba da se reše ta pitanja, tako da sam siguran da će sve biti u redu. Ne verujem da će se ove nedelje rešiti problem, ali mislim da će sledeće nedelje doneti konačnu odluku o tome šta će uraditi", rekao je Brkić.

Studentima Akademije su skoro duplo povećane cene ispita i overe semestra jer, kako kažu na fakultetu, nisu imali dovoljno novca da pokriju sve dugove za komunalne i druge račune. Ovaj postupak opravdali su time što Akademija ima veoma male prihode.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti