Novosadski informativni portal 021

Zabava

Kobi Brajant tužio majku zbog prodaje njegovih stvari

Košarkaš LA Lejkersa Kobi Brajant pokrenuo je sudsku parnicu protiv majke koja je s jednom aukcijskom kućom ugovorila prodaju nagrada, pehara i drugih uspomena koje je zvezda NBA lige skupio dok je igrao za srednjošloski tim Pensilvanije i početka karijere iz Lejkersa.

VIDEO: Invazija mušica u Sarajevu

Nakon Kraljeva, invazija mušica pogodila je Sarajevo, pa su stanovici naselja Dobrinja i Grbavica morali da po veoma toplom vremenu zatvaraju prozore, dok su se neki žalili da im mušice ulaze u uši i oči.

Hteli dati detetu ime "analan"

Novi Zeland je objavio listu imena koja su roditelji htela dati deci, ali su odbijeni zbog toga što su imena bila suviše bizarna ili čak uvredljiva.

VIDEO: Poslednji pravi nindža

Majstori za skrivanje u tami, špijuniranje i eliminaciju, vrlo retko su viđeni i gotovo su bešumni...dok ne zadaju fatalni udarac. Nindže su bile alat za špijunažu i ubistva u vremenu samuraja a danas predstavljaju ostatke starog sveta, iako su skoro nestali.

Krao pršute i delio siromašnima

Franko Pincan, sitni lopov i varalica, "očarao" je meštane sela Bašići kod Pazina jer je po Istri mesecima krao pršute, motorne testere i gorivo i delio ih svojim susedima.