Povišica za radnike koji istetoviraju logo firme

Vlasnik firme "Rapid" iz Njujorka Entoni Loli nudi povišicu od 15 odsto svojim radnicima ako istetoviraju na telu logo kompanije.
Vlasnik firme "Rapid" iz Njujorka Entoni Loli nudi povišicu od 15 odsto svojim radnicima ako istetoviraju na telu logo kompanije.

Loli se na ovaj neobični metod "poslovne motivacije" odlučio kada je video da je jedan radnik samoinicijativno istetovirao logo kompanije.

"Pozvao me je naš kolega, nalazio se u salonu za tetoviranje, i pitao da li bih imao išta protiv da mu urade logo firme. Bio sam oduševljen, pitao sam ga - kako da ti se odužim? Zaista je bilo dirljivo", rekao je Loli, koji je odlučio ne samo da tog radnika nagradi, nego i da ponudi povišicu drugima spremnim na taj korak.

Zvuči neverovatno, ali se već 40 zaposlenih istetoviralo i sada uživaju u plati većoj za 15 odsto. Kompanija im plaća i tetoviranje. Loli još uvek nije otišao pod iglu.

  • 03.05.2013 09:09
    Krstovi i kinezi
    posto kod nas postoji moda da se tetoviraju "krstovi" sa sve ikonografijom i neki ni kinezima razumljivi idiomi, moglo bi ovako:

    -kod popova bi dobili +15% oprost na smrtne grehove ili popust za krstenja, sarane, vencanja, osvestanja vodice...
    -u kineskim radnjama popust u istom iznosu na npr renomirane brendove kao sto su nikei, reabok, asisas, buma, suny, rau-ban....

  • 03.05.2013 05:01
    Posao je privremen, pogotovo u današnjem svetu. Tetovaža je (uslovno rečeno) permanentna.
  • LimanacNS

    02.05.2013 19:12
    Hm...
    Sve za pare. Malo je bljutavo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.