Zabava
20.04.2015.
11:45
U švedskom Vanersburgu gradske vlasti i građevinari uče imigrante kako da puste vodu u toaletu u modernim, novoizgrađenim stanovima.
  • Preambula

    21.04.2015 08:05
    Analiza
    Neka novinari naprave analizu stanja u nasim javnim toaletima. U Hrvatskoj je,naprimer, po zakonu,sa zadnje strane ulaznih vrata obavezan overen A4,sa telefonima sanitarne inspekcije radi prijava gradjana ,sa tabelom i potpisima (sluzbenih) osoba zaduzenim za ciscenje i potpisom kao potvrdom da je svakih jedan sat ociscen toalet,a zakonski odgovaraju cistacica i direktor.Edukacija i spominjanje sramote drustva je neminovno.
  • 21.04.2015 06:44
    Jadni oni
    Šta će Švedskoj takvi? I šta ti imigranti mogu naučiti da rade kada i puštanje vode u toaletu komplikovano za njih? Ma idu imigranti tamo zbog socialne pomoći na grbači države, a ne da rade. Samo su neke države previše glupe da to vide i shvate. Ako imigranti ne dobiju pomoć, prave nemire tamo jer im je to u krvi. I to treba stanovništvu i državi tamo pa i Evropi? Pa nije ni čudo što Evropa propada i raspada. A u srbiji se ne čudim usranim toaletima kakvim dođošima su naseljavali srbiju.
  • Kalauz

    21.04.2015 03:50
    Tetka mi je pričala da je u Bačkom dobrom polju 1945. učila koloniste kako se gasi svetlo. Jedan je čak drškom od pištolja razbio sijalicu.
    Sad su se oni iškolovali i većina ih dobila visoke državne položaje a mi Vojvođani ostali gde jesmo tj. da samo pričamo o našoj dedovini.
  • Nele

    20.04.2015 19:53
    Sećam se dokumentarca o Kanadi, lik je obišao celu Kanadu i komentarisao da je usrane toalete jedino video u srpskim klubovima i kulturnim centrima.
  • 20.04.2015 12:16
    Pa i na ovim prostorima Srbije kada udjete u javne toalete(benzinske pumpe,zeleznicka stanica....domovi zdravlja) prvo sta pomislite je da ovaj narod treba edukovati i pokazati im kako se pravilno upotrebljava doticno mesto!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna