Zabava
18.07.2013.
18:33
Tokom nekoliko minuta Amerikanac Kris Rejnolds iz Filadelfije bio je apsolutno najbogatiji čovek na planeti.
  • 21.07.2013 20:40
    @Jacque Fresco
    Da imaš bar imalo mozga, znao bi da bi opisanim postupkom samo povećao vrednost novca i time učinio taj jedan procenat (koji bi još uvek imao istu količinu) postao još bogatiji :)
  • 20.07.2013 19:27
    Digitalni anđeli i ostali, odabijte sa sajta.
  • Jacque Fresco

    19.07.2013 08:23
    futurist
    Ja da sam dobio taj novac, trazio bih ga u keshu i SAV novac bih spalio i time ubrzao neminovni prestanak/propadanje monetarnog sistema za nekoliko decenija.
    Monetarni sistem je ono sto cini da onih 1% ima skoro beskonacnu moc dok ostalih 99% se pati. Ako mislite da vam je lose sa parama koje posedujete pogledajte na npr. juznu Srbiju ili Afriku i setite se da ima ljudi koji nemaju ni vode ni struje.
    Nepotrebna razlika u slojevima drustva jer na planeti postoji dovoljno resorsa da SVI na planeti zive normalnim zivotom.
    A ako se neko pita sta da radi ako nema posao i ne zaradjuje para...pa to je vreme da krene da se bavi necim kreativnim, umetnoscu, naukom bilo cime sto ga ispunjava.
    Pogledajte ko je Jacque Fresco ili bar film "Zeitgeist the Movie"

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna