Neukusu treba reći NE

Ovo je KUPEK nastao u inat onima koji tvrde da rock and roll umire.
Ovo je KUPEK nastao u inat onima koji tvrde da rock and roll umire. Jedino što izumire su njihovo receptori pa bi red bio da dokažemo suprotno.

Držali smo se "beogradskog pašaluka", iako će se Pančevci na to možda naljutiti. Ljubičice sebe smatraju pančevačkim bendom i do sada su objavili jedan album, a drugi je u pripremi. I ne samo to. Do kraja godine očekuje se izlazak i zajedničkog albuma sa Jesenjim orkestrom čiji prvi singl je već pušten u svet.

Nama su, kao i većini vas, zapali za uho sa pesmom "O majmunu i zmiji", a baš ovih dana objavljena je još jedna pjesma koja najavljuje drugi album. Više o ovom sjajnom šestočlanom bendu čiji članovi svi imaju akademsko muzičko obrazovanje i to ono duvačko pričali smo sa Vukom i Markom. Kako je došlo do preraspodele instrumenata unutar benda, otkud saradnja sa Jarbolima što je dovelo i do Daniela Kovača i Jesenjeg orkestra...

Ljubičice imaju i iskustvo nastupa na banjalučkom Demo festu, gde smo primetili i druge goste u ovom KUPEK-u i od tada smo u kontaktu sa članovima benda Dingospo Dali. Nakon burnog festivalskog leta konačno smo to i dočekali. U gostima su nam bili Sandra i Nikola, pevačica i gitarista benda.

Pokazalo se da je buran festivalski život deo pobedničke nagrade Bunt rock mastera, što svakako nije bio razlog gostovanja u ovom 136. KUPEK-u. Bend je u pripremi svog prvenca, a kako sve to izgleda u sredini koja je gotovo u potpunosti digla ruke od undergrounda svedočili su nam Sandra i Nikola.

Kako je KUPEK uvek podržavao entuzijazam, a posebno onaj entizijazam koji izrodi i neki rezultat onda je gostovanje i Ljubičica i Dingospo Dalija bilo podrazumevano. Nadamo se da će ova emisija i vama otvoriti uši i oči jer osim što "neukusu treba reći NE", treba nekad i klimnuti glavom i priznati da rock nije izumrla biljka. Ljubičice i Dingospo Dali su živi dokaz za to. Uživajte.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Kultura i umetnost

Slika Van Goga prodata za 4,5 miliona evra

Slika holandskog umetnika Vinsenta van Goga "Portret seljanke u beloj kapi" prodata je na godišnjem sajmu umetnosti i antikviteta TEFAF u Mastrihtu za više od 4,5 miliona evra.