Bez Fejsbuka i Instagrama oko 40 minuta

Sajtovima popularnih društvenih mreža Fejsbuk i Instagram jutros nije moglo da se pristupi najmanje 40 minuta, objavili su svetski mediji.

Sajtovima popularnih društvenih mreža Fejsbuk i Instagram jutros nije moglo da se pristupi najmanje 40 minuta, objavili su svetski mediji.

Sajt Raša Tudej navodi da iza napada na te sajtove stoje hakeri iz grupe "Lizard skvod", povezane sa terorističkom grupom "Islamska država" (IS), koji su juče srušili sajt malezijske aviokompanije "Malezija erlajnz", čije su se dve letelice prošle godine srušile.

Korisnici Fejsbuka su na sajtu mogli da pročitaju: "Izvinite, nešto nije u redu. Radimo na tome i uklonićemo problem što je pre moguće", dok je Instagram objavio na Tviteru da su upoznati sa problemom i da rade na njegovom rešavanju.

Fejsbuk ima oko 1,25 milijardi, a Instagram oko 300 miliona korisnika u svetu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Belorusija zabranila Dojče vele

Beloruske vlasti proglasile su danas beloruski servis nemačkog državnog medija Dojče vele ekstremističkom organizacijom i zabranile njegove aktivnosti u zemlji.