Bivši direktor CIA priznao da je odavao tajne

Bivši direktor CIA i američki general Dejvid Petreus priznao je da je odavao državne tajne, saopštilo je danas američko ministarstvo pravde.
Bivši direktor CIA i američki general Dejvid Petreus priznao je da je odavao državne tajne, saopštilo je danas američko ministarstvo pravde.

U saopštenju se navodi da je Petreus priznao krivicu za neovlašćeno uklanjanje i zadržavanje tajnih podataka pred američkim Okružnim sudom u gradu Šarlot u državi Severna Karolina.

Dokumenti potkrepljuju Petreusovu krivicu koja, navodno, potiče iz njegovog "ličnog odnosa" sa biografom Polom Brodvel.

Petreusovi advokati Dejvid Kendal i Robert Barnet iz Vašingtona, odbili su da komentarišu potez svog klijenta.

  • 03.03.2015 18:42
    Pfff
    Nadam se da je to priznao pod onim "delotvornim" mukama(struja,davljenje,ujedi pasa,vesanja) koje toliko hvale i opravdavaju !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Belorusija zabranila Dojče vele

Beloruske vlasti proglasile su danas beloruski servis nemačkog državnog medija Dojče vele ekstremističkom organizacijom i zabranile njegove aktivnosti u zemlji.