Za migrante nema mesta u Mađarskoj

Migranti vraćeni u Mađarsku iz drugih zemalja Evropske unije ne mogu da ostanu u toj zemlji, rekao je danas ministar Janoš Lazar.
Migranti vraćeni u Mađarsku iz drugih zemalja Evropske unije ne mogu da ostanu u toj zemlji, rekao je danas ministar Janoš Lazar.

"Radimo na tome da ih proteramo", rekao je Lazar, komentarišući slučaj migranata koji su ušli u Mađarsku, a zatim prešli u druge države EU, koje su ih ponovo vratile u Mađarsku.

Lazar je dodao da Mađarska želi da se prilagodi svim evropskim pravilima, ali da treba uneti izmene, jer trenutni zakon ne dozvoljava isterivanje migranata, prenela je agencija MTI.

  • Y

    05.06.2015 07:43
    Neka ih prime oni zemlje...
    ...koje su izazvale krize zbog kojih ti ljudi beže iz svijih zemalja. Na prvom mestu USA. Oni "zakuvaju", a onda uživaju gledajući kako se Evropa muči sa posledicama. O, glupa Evropo, koja slediš takvog "prijatelja"!
  • Kalauz

    04.06.2015 19:51
    Imaju Mađari potpupno pravo. Njima se smanjuje broj ne samo ovde u APV već i tamo.
  • 04.06.2015 19:45
    Baš jedna lepa fašistička izjava. Srećom, u Srbiji ima mesta za sve ljude dobre volje. Beograd je širokogrudo otvorio... svoje parkove i hostele za 5 do 7 evra za noć - pa koliko koga oderemo. Da ne govorimo o "slučajnim prolaznicima" - "finim momcima" koji te sirote ljude nesmetano maltretiraju, dok policajci gledaju i čačkaju nos. Sramota i pišurija od države i mađarske i ove srbijanske.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet