VIDEO: Policajac nasrnuo na "opasnu" tinejdžerku

Na Jutjubu se pojavio snimak na kojem američki policajac vrlo agresivno hapsi afroameričke tinejdžere, a u jednom trenutku ih i drži na nišanu.

Na Jutjubu se pojavio snimak na kojem američki policajac vrlo agresivno hapsi afroameričke tinejdžere, a u jednom trenutku ih i drži na nišanu.

Tokom jedne rođendanske proslave u Teksasu izbila je svađa zbog koje je morala da interveniše policija. Gosti na slavlju bili su tinejdžeri koji su se po dolasku policajaca razbežali, međutim, dosta njih je zadržano da leže na ulici sa lisicama na rukama.

Policajci su jednu 14-godišnjakinju brutalno "prilepili" za tlo, a u trenutku kada su ostali hteli da je spasu, policajac je posegnuo za pištoljem. Devojčica je bespomoćno ležala na travi i molila da joj pozovu mamu, na šta policajac nije reagovao.

– Pomeriću se sa tebe kad budeš prestala da se opireš – rekao je policajac i vezao joj ruke lisicama.

Policajac je suspendovan, a cela situacija je pod istragom.

 

  • 09.06.2015 07:22
    A šta su mogli?
    Policajci su su još bili fini. Da je u pitanje recimo Srbija, tu bi svakog izudarali pendrekom lomeći ruku nogu i bubrege odvaljivali u ovakvoj situaciji.
  • janko

    09.06.2015 06:53
    @Btr
    on je to sa jaranima, semama, patriJotama, vojvodom od sampite i zardjale kasike vec odavno napravio
  • btr

    09.06.2015 00:24
    mislim da nije u redu da vučić pravi raskol između naroda i policije. damo mu sto hiljada evra da ode do amerike, a on ovo napravi. sram ga bilo!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Letonci pozvani da podrume pretvore u skloništa

Vlasti Letonije, baltičke zemlje koja je susedna Rusiji, pozvale su danas građane da preurede svoje podrume u skloništa od vazdušnih napada, povodom tradicionalnog nacionalnog dana čišćenja.