U pucnjavi ubijene četiri osobe, ranjena devojka

Četiri osobe su ubijene u jednoj kući u američkoj državi Ohaju, a jedna tinejdžerka je pronađena ranjena ispred te kuće, saopštila je policija u Kolambusu.
Četiri osobe su ubijene u jednoj kući u američkoj državi Ohaju, a jedna tinejdžerka je pronađena ranjena ispred te kuće, saopštila je policija u Kolambusu.

Potraga za ubicom je u toku, preneo je Asošijeted pres.

Ubijeni su dva muškarca i dve žene, čiji se indentitet i uzrast policija ne saopštava dok ne obavesti rodbinu. Prema navodima neimenovanog dežurnog u policiji, posle dojave žrtve su pronađene u podrumu kuće, dok lokalni mediji pišu da su oni pronađeni na različitim mestima unutar dvospratne zgrade.

Policija nije navela ko bi mogao biti osumnjičeni, niti koji su njegovi motivi. "Unutra smo zatekli prilično groznu sliku", rekao je predstavnik policije Dejvid Sišilijan.

Ranije je dežurni u policiji saopštio da je ispred kuće pronađena 16-godišnja devojka za koju se veruje da nije teško ranjena. Ona je nakon zbrinjavanja u bolnici puštena, navodi AP.

Mediji prenose i izjavu jednog od komšija da je jedna osoba viđena u ranim jutarnjim satima kako žurno izlazi iz kuće.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet