Požar i dalje besni u Hrvatskoj

Vatrena stihija na hrvatskom poluostrvu Pelješac ne posustaje, a u pomoć pristižu i vatrogasne ekipe iz drugih delova Hrvatske, prenose večeras hrvatski mediji.
Vatrena stihija na hrvatskom poluostrvu Pelješac ne posustaje, a u pomoć pristižu i vatrogasne ekipe iz drugih delova Hrvatske, prenose večeras hrvatski mediji.

Vatrene stihije ispod i iznad druma na Pelješcu su se spojile i jaka bura nosi plamen prema naselju Ponikve, rekao je večeras portparol Štaba za spasavanje Dubrovačko-neretvanske županije Goran Cvjetinović, prenosi "Jutarnji list".

"Spojila su se dva fronta, ispod i iznad puta, koji je zatvoren za saobraćaj. Vatra je već prošla prvi niz kuća kod zaseoka Paragovići. Brane se kuće, jaka bura nosi plamen prema mestu Ponikve, koje se prostire na nekoliko kilometara", rekao je Cvjetinović.

On je upozorio da postoji mogućnost da požar, ako se ne zaustavi, dođe do Stona, prenosi "Jutarnji list".

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet