Helikopter se srušio u Crno more

Privatni helikopter srušio se danas u Crno more blizu plaže u mestu Carevo, na jugu Bugarske, a tri osobe koje su bile u njemu su spasene.

Privatni helikopter srušio se danas u Crno more blizu plaže u mestu Carevo, na jugu Bugarske, a tri osobe koje su bile u njemu su spasene.

Predsednik opštine Carevo Georgi Lapčev izjavio je da je manji helikopter danas pokušao da napravi krug iznad zaliva kod Careva, ali je pilot izgubio kontrolu nad letelicom, koja je pala u vodu na 20 metara od obale. Prema njegovim rečima, letelica je potonula odmah, a spasilačke ekipe uspele su da spasu tri osobe koje su bile u helikopteru.

Lapčev je rekao da je postojala realna opasnost za turiste, koji su bili na plaži. Privatna letelica pripada jednoj kompaniji iz Varne.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Letonci pozvani da podrume pretvore u skloništa

Vlasti Letonije, baltičke zemlje koja je susedna Rusiji, pozvale su danas građane da preurede svoje podrume u skloništa od vazdušnih napada, povodom tradicionalnog nacionalnog dana čišćenja.