FOTO: Antiruski bilbord u Podgorici

Anonimni naručilac bilborda koji je osvanuo u Podgorici upućuje "pozdrav" odlazećem ambasadoru Ruske Federacije Andreju Nesterenku, poručujući mu da ide što dalje od Crne Gore.

Anonimni naručilac bilborda koji je osvanuo u Podgorici upućuje "pozdrav" odlazećem ambasadoru Ruske Federacije Andreju Nesterenku, poručujući mu da ide što dalje od Crne Gore.

Na beloj pozadini bilborda stoji uočljiv tekst na ruskom jeziku: "Poštovani gospodine Nesterenko, hvala vam na preporukama za članstvo u NATO. Poručujemo vam: Dalje ruke od nas. Predlažemo da se odmorite na našim obalama i srećan vam put". Na bilbordu stoji još i "jul 2015." a kao potpisnik "Suverena Crna Gora", prenose "Vijesti".

Ovo nije prvi put da anonimni potpisnik bilbordima upućuje poruku građanima Ruske Federacije. U novembru prošle godine osvanuli su bilbordi koji su nosili sličan potpis "Crnogorske patriote", ali su brzo i uklonjeni.  Na jednom od njih, kroz kombinaciju slika i reči bilo je ispisano "Bolje banana u ruci, nego ruska čizma za vratom", a na drugom bilbordu poručeno je da "Rusi nikada nisu bili prijatelji".

  • Bojan

    29.07.2015 17:52
    Jednina...
    ":) - ...
    Eto, i Crnogorci su pametniji od nas..."

    Da li su pametniji od "nas", teško je reći.
    Ali su u ovom konkretnom slučaju definitivno pametniji od tebe.
    Logika je jednostavna. Budala koja se divi budali, je u pravilu gluplja od budale kojoj se divi.
  • vvv

    29.07.2015 16:05
    Bravo
    Bravo za bracu djetice. Samo napred.
  • :)

    29.07.2015 14:23
    ...
    Eto, i Crnogorci su pametniji od nas...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet