Protest studenata: Seksi igračkama protiv oružja

Studenti Teksaškog univerziteta u Ostinu planiraju da okače seksi igračke na svoje rančeve, u znak protesta protiv nošenja oružja na univerzitetu.
Studenti Teksaškog univerziteta u Ostinu planiraju da okače seksi igračke na svoje rančeve, u znak protesta protiv nošenja oružja na univerzitetu.

 

- Nosite pištolj na predavanje? E, pa ja nosim veliki dildo! - poručuje studentkinja Džesika Džin koja je pokrenula tu inicijativu. Oko 3.000 ljudi potpisalo je da će učestvovati u protestu, koji će se održati iduće godine, kada i zakon stupa na snagu.

- Poenta je u tome što ću pre biti kažnjena ako donesem dildo na predavanja, nego ako donesem pištolj. To je suludo - kaže ova studentkinja.

Oni koji podržavaju američke zakone o slobodnom nošenju oružja, oglasili su se na njenoj Fejsbuk stranici kako bi je ismejali. - Ovo je očigledan primer opadanja vrednosti u univerzitetskom obrazovanju - glasi jedan komentar.

- Kao roditelj, osećam se prijatnije ako moje dete nosi pištolj, nego ako nosi dildo - napisala je jedna majka. Najnovija pucnjava na koledžu u Oregonu još jednom je pokrenula debatu o tome da li su potrebne izmene američkih zakona o naoružanju.

  • Živan

    14.10.2015 06:26
    Moc seksa
    Seks je occito najbolje oruzje. Inace, antropolozi su odavno uoccili izuzetan, ali namerno prikrivan, znaccaj seksa za odnose moci i hijerarhije unutar jedne zajednice...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Letonci pozvani da podrume pretvore u skloništa

Vlasti Letonije, baltičke zemlje koja je susedna Rusiji, pozvale su danas građane da preurede svoje podrume u skloništa od vazdušnih napada, povodom tradicionalnog nacionalnog dana čišćenja.