Tramp pod istragom zbog smenjivanja direktora FBI

Predsednik SAD Donald Tramp potvrdio je danas da je pod istragom zbog smenjivanja direktora FBI Džejmsa Komija.
Tramp pod istragom zbog smenjivanja direktora FBI
Foto: 021
"Čovek koji mi je rekao da smenim direktora FBI, sada vodi istagu protiv mene, jer sam smenio direktora FBI! Lov na veštice", napisao je Tramp na Tviteru.
 
Veruje se da je čovek na koga Tramp misli zamenik ministra pravde Rod Rozenštajn koji je ranije dovodio u pitanje Komija, a nedavno postavio Roberta Mulera za specijalnog istražitelja o ruskom mešanju u predsedničke izbore 2016, preneo je Asošiejted pres.
 
Tramp je ranije danas napisao da "posle sedam meseci istrage i saslušanja o njegovoj 'saradnji sa Rusima' niko nije predstavio nijedan dokaz". Juče je Trampova administracija dobila naredjenje da se moraju čuvati svi dokumenti u vezi sa istragom o Rusiji.
 
Bela kuća je uputila na spoljne pravne zastupnike, koji nisu bili dostupni za komentar. Takođe nije jasno da li je Trampovo znanje o istrazi iz prve ruke ili potiče iz medijskih navoda.
  • Nikolas

    16.06.2017 20:00
    Neverovatno je koliko je svetski politički establišment angažovan na eliminisanju Trampa iz vlasti. Kao imunološka reakcija na strano telo. Angažovali su se mediji, političari u Evropi i SAD, puštaju se vesti iz "pouzdanih izvora", sugestivni naslovi vesti (iako posle u tekstu se to sve relativizuje). Nadam se da će Tramp sve to izdržati i da je otporan na sve te pritiske

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet