Merkel: U Nemačkoj postoje oblasti u koje nije bezbedno zalaziti

Nemačka kancelarka Angela Merkel izjavila je da u Nemačkoj postoje oblasti u koje nije bezbedno zalaziti i da se zalaže za nultu toleranciju prema kriminalu.
Merkel: U Nemačkoj postoje oblasti u koje nije bezbedno zalaziti
Foto: Pixabay
Izjava Angele Merkel šokirala je zvaničnike, ocenjuje agencija AP i dodaje da njen komentar nije u skladu da dosadašnjim poricanjem vlasti da u Nemačkoj postoje mesta u koja policija ne sme da zadje.
 
Merkel je rekla da se zalaže za nultu toleranciju prema kriminalu i da se treba boriti protiv stvaranja problematičnih oblasti, ali nije želela da kaže na koje oblasti tačno misli.
 
"Postoje takve oblasti i neko mora da ih nazove pravim imenom i uradi nešto po tom pitanju", izjavila je nemačka kancelarka.
 
Njen portparol Štefan Zajbert takodje nije želeo da odgovori o kojim oblastima se radi. 
 
"Kancelarkine reči govore za sebe", rekao je Zajbert.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet