Zapaljena američka zastava ispred ambasade u Londonu

Grupa od pedesetak militantnih islamista danas je zapalila američku zastavu ispred američke ambasade u Londonu, u trenutku kada se širom SAD obeležava desetogodišnjica terorističkih napada na Njujork i Vašington.

Grupa od pedesetak militantnih islamista danas je zapalila američku zastavu ispred američke ambasade u Londonu, u trenutku kada se širom SAD obeležava desetogodišnjica terorističkih napada na Njujork i Vašington.

Demonstranti, koji pripadaju pokretu "Muslimani protiv krstaša" su uzvikivali anti-američke slogane kao "SAD teroristi", i nosili transparente protiv Amerikanaca i na kraju zapalili nacrtanu zastavu.
Prema njihovim rečima, oni žele da uznemire minut ćutanja koji se obeležava u trenutku kada je prvi avion udario u Svetski trgovinski centar u Njujorku.
Britanska policija je napravila kordon oko demonstranata. Kako javlja Frans pres, nije bilo sukoba između demonstranata i policije.

  • semtex

    13.09.2011 14:23
    @Realno
    90-ih nisam imao vremena za RTS,a takozvani "velikosrpski projekat" je opravdanje za genocid nad Srbima i stvaranje nove velike Nemacke pod EU(nisu Hrvati dzaba pevali danke dojcland).Kad na vas budu pucali vi sedite i cekajte sledeci put,ja sam nesto navikao da vratim.Ponavljanja paviJanka ne zelim vise ni da komentarisem.
  • janko

    13.09.2011 09:40
    @semtex
    a koliko je tek takvih kao semtex hrabro pobegli iz lepe njihove. dok su VOJVODJANI ginuli, isti su hrabro iseljavali, otimali, pljackali. a nakon rata isti ti su se sjurili pred ambasadu i konzulat lepe njihove da dobiju domovnicu i putovnicu.... e moje kljakavo laprdalo i baljezgalo.... prodajes nam m.da za bubrege, merkas tudja (slovacka) imanja za tvog mentora mesara, kao sto si i za onog predsednika magacin republike.
  • @Semtex

    13.09.2011 09:21
    Realno
    RTS je 90-ih nekim ljudima nepovratno isprao mozak. Sram te bilo neobjektivni i zadojeni čoveče. Uživaj slobodno u mišljenju da si pripadnik nebeskog i bezgrešnog naroda kojeg je 19 drugih naroda bombardovalo iz obesti. Velika svetska antisrpska zavera postoji samo u glavama bolesnih ljudi. Srba u pomenutim gradovima nema iz istog razloga zbog kojeg su nas i bombardovali. Veći deo naroda je na izborima direktno i indirektno podržavao ideju velike Srbije i taj projekat je završio na jedini mogući način, kao i ideja velike Nemačke.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izabrana treća vlada Andreja Plenkovića

Posle desetočasovne rasprave Hrvatski sabor je izglasao treću vladu Andreja Plenkovića, bivšeg i budućeg premijera i predsednika Hrvatske demokratske zajednice (HDZ).

Četiri osobe poginule u jakoj oluji u Hjustonu

Četiri osobe su poginule juče u Hjustonu, u američkoj saveznoj državi Teksas, u jakoj oluji koja je izazvala i velike materijalne štete, brojne probleme u energetskom sistemu i lomila drveće.