Indija: Leopard upao u fabriku i povredio 13 ljudi

Leopard je ušetao u pogon naftne kompanije u jednom indijskom selu i napao i teško povredio 13 ljudi, posle čega je ubijen.
Leopard je ušetao u pogon naftne kompanije u jednom indijskom selu i napao i teško povredio 13 ljudi, posle čega je ubijen.

Šokantne fotografije prikazuju čuvara koji je spasavao kolegu pošto ga je zver napala. Čim su svi shvatili šta se dešava, pozvali su šumsku patrolu koja je pokušala da uspava leoparda. Pošto sredstvo za uspavljivanje nije delovalo, morali su da ga ubiju.

"Kada smo mu dali sedative to ga je još više razljutilo, ali je agonija na svu sreću brzo rešena", rekao je Šiv Kumar, koji je rukovodio spasilačkim timom.

Incident se dogodio u nedelju, a potvrđeno je da su u poslednjih nekoliko dana čak četiri leoparda viđena u šumi u blizini fabrike.

  • 04.06.2012 18:25
    Podivljala priroda.
    Nije strasno to sto ljudi njemu unistavaju staniste i truju mu komsiluk?
    Nisam od onih koji placu za zivotinjama,ali neki balans mora postojati.Meni je zao leoparda.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet