VIDEO: Doktor snimljen kako seksualno napada pacijentkinju

Italijansku javnost uzdrmao je tajni snimak na kome doktor seksualno napada pacijentkinju koja leži na stolu za preglede.
Italijansku javnost uzdrmao je tajni snimak na kome doktor seksualno napada pacijentkinju koja leži na stolu za preglede.

Incident se dogodio na privatnoj klinici u kvartu Kvadraro u Rimu, koji je snimila ekipa TV programa "Striša la noticija", tako što je prethodno sakrila kameru u ordinaciju.

Na snimku se vidi kako lekar "pacijentkinji", koja je član TV ekipe, zadiže majicu. "Nećeš ostati trudna ako te poljubim", rekao je lekar ženi.

Lekar joj u jednom trenutku stiska predeo grudnog koša i pokušava da joj poljubi grudi. U momentu kada je nekoliko puta pokušao da je poljubi u usta, a žena počinje da se brani. U ordinaciju tada upada TV ekipa, a novinar Džimi Gione dobija udarac od doktora. Pomahnitali lekar ih nakon toga prati sve do izlaza iz zgrade, sve vreme nasrćući na njih.

U jednom trenutku čupa kablove iz kamere i njima udara snimatelja. Napad traje sve do izlaska na sredinu ulice.

Za sada se ne zna šta je dalje bilo sa navalentnim doktorom.

  • 08.06.2012 22:17
    Nesporazum
    Ma ova tv-ekipa nije shvatila da je doktor jednostavno samo pokušao sa alternativnom medicinom...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Letonci pozvani da podrume pretvore u skloništa

Vlasti Letonije, baltičke zemlje koja je susedna Rusiji, pozvale su danas građane da preurede svoje podrume u skloništa od vazdušnih napada, povodom tradicionalnog nacionalnog dana čišćenja.