Nemačka: Ubijen otmičar i taoci

Najmanje pet osoba, a ne četiri, kako se do sada verovalo, izgubilo je život danas u nemačkom gradu Karlsrueu, kada je jedan naoružani muškarac prilikom prinudnog iseljenja iz stana oteo taoce, među kojima je bio i sudski izvršitelj.
Najmanje pet osoba, a ne četiri, kako se do sada verovalo, izgubilo je život danas u nemačkom gradu Karlsrueu, kada je jedan naoružani muškarac prilikom prinudnog iseljenja iz stana oteo taoce, među kojima je bio i sudski izvršitelj.

Prema informacijama tablioda "Bild", život su izgubili otmičar i svi njegovi taoci - sudski izvršitelj, bravar i novi vlasnik stana, a poslednja saznanja ovog dnevnika govore da je policija otkrila i leš jedne žene. Za ženu se veruje da je vlasnica stana i prijateljica otmičara.

Do drame u Karlsurueu, čiji se uzroci i dalje istražuju, došlo je jutros, kada se vlasnik stana u potkrovlju, odnosno, prijatelj vlasnice stana, lovac u posedu oružja, prilikom najavljenog prinudnog iseljenja zabarikadirao i oteo taoce.

Stanovnici kuće su informisali policiju, kada su čuli pucnjavu, koja je zatim, uz angažman specijalnih jednica, intervenisala, izolovala mesto tragedije i evakuisala komšiluk.

Nemačka, koja je kako kaže statistika, na samom vrhu po broju krvoprolića, osetljiva na ovakve događaje, naročito od tragedije u gimnaziji u Erfurtu, kada je pre desetak godina jedan đak gimnazije "Gutenberg" u školi ubio 16 osoba, a zatim sam sebi presudio.

  • HOGAR

    04.07.2012 15:19
    SVAKA SLIČNOST JE "SLUČAJNA"
    ...Obratite pažnju-Oteo taoce među kojima i sudski izvršitelj!!Među poslednjim tekovinama DS-a kod nas je bilo i "postavljanje" sudskih izvršitelja.To bi trebalo da budu savremene Baba Roge za odrasle.Ne izmiriš obaveze,a mi ti pošaljemo Baba Rogu...Ako si ostao bez posla ili ti je smanjena plata,troškovi porasli...nešto krenulo naopačke morao si da napraviš izbor.Kredit ili život....Izabrao si život,a država izvršioce.Kada se ukrste putanje tvog života i "njihovih" izvršitelja dođe do nemačkog scenarija,koji će sigurno u Srbiji biti mnogo "slikovitiji" ...jer smo poznati kao nesrećan,siromašan i veoma nervozan narod,pa eto...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Belorusija zabranila Dojče vele

Beloruske vlasti proglasile su danas beloruski servis nemačkog državnog medija Dojče vele ekstremističkom organizacijom i zabranile njegove aktivnosti u zemlji.