Besni taksisti blokirali London

Više stotina londonskih taksista blokirali su danas centar britanske prestonice u znak protesta zbog toga što im nije dozvoljeno da koriste "olimpijsku traku" na najvažnijim gradskim saobraćajnicama.
Više stotina londonskih taksista blokirali su danas centar britanske prestonice u znak protesta zbog toga što im nije dozvoljeno da koriste "olimpijsku traku" na najvažnijim gradskim saobraćajnicama.

Taksisti su zakrčili Parlament skver i primorali saobraćajce da potpuno promene režim vožnje u centru Londona i preusmere saobraćaj na okolne ulice.

Taksisti su besni zbog toga što im nije omogućeno da koriste "olimpijske trake", rezervisane za prevoz sportista, funkcionera i državnih zvaničnika za vreme Olimpijskih igara.

Prva "olimpijska traka" već je otvorena u blizini aerodroma Hitoru, a ostale će početi da se koriste 25. jula, dva dana pre otvaranja Olimpijskih igara.

Predstavnik sindikata taksista Džonatan Majers izjavio je da je potpuno neprihvatljivo da je odbijen njihov zahtev da koriste "olimpijsku traku" i da im se na taj način praktično onemogući da rade za vreme Olimpijskih igara.

  • dopuna normalne drzave

    18.07.2012 08:40
    i Srbija
    Sve sto je u normalnim drzavama nenormalno

    to je u ovoj Srbiji apsolutno normalno

    u normalnim drzavama nema da je 50% radno sposobno stanovnistva ne radi, nije zaposleno,
    a oni koji ne rade u budjetskim firmama i bankama
    zaradjuju mesecno manje nego sto je socijalna
    pomoc u zemljama EU
    u normalnim drzavama postoji srednji stalez, dok u ovoj drzavi je 80% siromasno to je % koji je nekada bio srednji stalez
    u normalnim drzavama.....kilometarko nabrajanje moze da bude....
  • eh

    17.07.2012 21:58
    taksi
    u normalnim drzavama

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Letonci pozvani da podrume pretvore u skloništa

Vlasti Letonije, baltičke zemlje koja je susedna Rusiji, pozvale su danas građane da preurede svoje podrume u skloništa od vazdušnih napada, povodom tradicionalnog nacionalnog dana čišćenja.