Uhapšen portparol "Anonimusa"

Samoproklamovani portparol hakerske grupe "Anonimni" Beret Braun uhapšen je u Dalasu i prebačen u prostorije Federalnog Istražnog Biroa.

Samoproklamovani portparol hakerske grupe "Anonimni" Beret Braun uhapšen je u Dalasu i prebačen u prostorije Federalnog Istražnog Biroa.

Još nije zvanično saopšteno zašto je Braun uhapšen, sem što je jedna advokatska firma iz Kalifornije na svom Tviter nalogu napisala da je do hapšenja došlo zbog pretnji izrečenih agentu FBI.

Braun je priveden dok je sa još nekoliko osoba bio na video četu, i prisutni su mogli da čuju glasove policajaca koji su ušli u prostoriju uzvikujući lezi dole, spusti ruke.

On se javno predstavljao kao portparol hakerske grupe "Anonimmi", preuzevši odgovornost za rušenje sajtova Sajentološke crkve i veb napade na sajtove Viza i Masterkard kartica zbog gašenja Pejpal naloga za plaćanje za donacije Vikiliksu.

  • MaloMorgen

    14.09.2012 07:13
    Novo doba
    I tako Ameri izmislise nove komuniste, nove Hipije, nove teroriste... nove neprijatelje sistema i rezima, neprijatelja demokratije i cega sve jos.
    Moraju nekako hraniti sistem...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet