U udaru trajekta u mol povređeno 58 osoba

Najmanje 58 osoba povređeno je danas kada je trajekt udario u mol u Njujorku, saopštio je portparol obalske straže Čarls Rouv.
Najmanje 58 osoba povređeno je danas kada je trajekt udario u mol u Njujorku, saopštio je portparol obalske straže Čarls Rouv.

"Prema poslednjim izveštajima, povređeno je 58 ljudi. Dvoje je kritično", izjavio je Rouv, dodajući da će biti pokrenuta istraga povodom ove nesreće.

Kako je prenela agencija AP, 11 osoba je teže povređeno.

Nesreća se dogodila nešto pre devet časova po lokalnom vremenu na molu 11 u donjem Menhetnu, nedaleko od Volstrita.

Rouv je naveo da se na trajektu, koji saobraća od obale Nju Džersija do Menhetna, nalazilo 326 putnika i pet članova posade. Od siline udarca je ugao palube trajekta otkinut, a putnici su rekli da su ljudi padali jedni preko drugih, vrištali i plakali.

U trenutku nesreće vremenske prilike su bile dobre.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izabrana treća vlada Andreja Plenkovića

Posle desetočasovne rasprave Hrvatski sabor je izglasao treću vladu Andreja Plenkovića, bivšeg i budućeg premijera i predsednika Hrvatske demokratske zajednice (HDZ).

Četiri osobe poginule u jakoj oluji u Hjustonu

Četiri osobe su poginule juče u Hjustonu, u američkoj saveznoj državi Teksas, u jakoj oluji koja je izazvala i velike materijalne štete, brojne probleme u energetskom sistemu i lomila drveće.