Žena zaklana u supermarketu u Francuskoj

Jedna 67-godišnja žena, bez stalnog prebivališta u Francuskoj, zaklana je dok je kupovala u supermarketu u centralno-istočnom gradu Sent-Etjenu.
Jedna 67-godišnja žena, bez stalnog prebivališta u Francuskoj, zaklana je dok je kupovala u supermarketu u centralno-istočnom gradu Sent-Etjenu.

Ona je druga osoba bez stalne adrese u toj zemlji koja je ubijena u poslednjih nekoliko dana.

"Žena je ubijena nožem kojim ju je, u visini vrata, napao nepoznat muškarac. Preminula je na licu mesta dok joj je ukazivana lekarska pomoć", rekao je tužilac u Sent-Etjenu.

Napad se dogodio juče, oko 10 sati pre podne, a osumnjičeni napadač je pobegao. Pravosudna policija, zadužena za istragu o zločinu, traga za njim.

Još jedna žena (39), koja takođe nema stalno mesto boravka u Francuskoj, ubijena je u petak ujutru nasred ulice u centralnom gradu Klermon-Feran.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Letonci pozvani da podrume pretvore u skloništa

Vlasti Letonije, baltičke zemlje koja je susedna Rusiji, pozvale su danas građane da preurede svoje podrume u skloništa od vazdušnih napada, povodom tradicionalnog nacionalnog dana čišćenja.