Srbi pljačkali banke po Sloveniji

Slovenačka policija je saopštila da je 11 građana Srbije osumnjičeno za 10 oružanih pljački banaka na teritoriji Slovenije 2011. i 2012. godine.
Slovenačka policija je saopštila da je 11 građana Srbije osumnjičeno za 10 oružanih pljački banaka na teritoriji Slovenije 2011. i 2012. godine.

Policija je saopštila da je pet osumnjičenih uhapšeno u Sloveniji, dok su protiv ostalih podnete krivične prijave u ljubljanskom sudu.

Inspektor Aleš Kegljevič je izjavio da je to ustanovljeno na osnovu međunarodne istrage o pljačkama 10 banaka, u kojima je pričinjena materijalna šteta od oko 123.000 evra. Kegljevič je precizirao da je banke pljačkala grupa mladića iz Srbije, starosti od 20 do 26 godina, navodeći da su pribegavali nasilju i zastrašivanju pretnjama vatrenim oružjem.

Prema njegovim rečima, mladići su dolazili u Sloveniju u manjim grupama i napuštali tu zemlju odmah pošto bi opljačkali neku banku. On je dodao i da svih 11 osumnjičenih mladića iz Srbije ima kriminalnu prošlost.

  • Ivan

    14.03.2013 10:49
    Opet Srbiji sramota
    Ovakve u Sloveniji daju da rade pored peci za lijevanje tecnog aluminija i tamo provedu navise 2-3 godine. Tako se rijesava olos u Sloveniji. Srpska posla. Sramite se mislite da mozete i dalje da zivite od kriminala.
  • 11.02.2013 18:44
    normalno
    neće valjda trafike...da pljačkaju

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet