Meteor pao i na Kubu?

Na nebu iznad centralnog dela Kube sinoć je uočeno telo nalik na meteor koje se pretvorilo u vatrenu loptu i eksplodiralo, javila je kubanska televizija.

Na nebu iznad centralnog dela Kube sinoć je uočeno telo nalik na meteor koje se pretvorilo u vatrenu loptu i eksplodiralo, javila je kubanska televizija, pozivajući se na izjave svedoka.

Stanovnici provincije Sienfuegos ispričali su da su sinoć oko osam sati po lokalnom vremenu na nebu ugledali svetleći predmet koji je bio veličine autobusa.

Predmet se potom pretvorio u vatrenu loptu "veću od Sunca", kazali su očevici i dodali da su nekoliko minuta kasnije čuli jaku eksploziju. Jedan očevidac rekao je da se njegova kuća zatresla od eksplozije.

Kubanski eksperti poslati su u potragu za eventualnim ostacima neidentifikovanog predmeta, navode mediji.

Nije poznato da li je događaj na Kubi povezan sa jučerašnjom eksplozijom meteora u centralnoj Rusiji u kojoj je povređeno više od 1.000 ljudi.

  • Laza

    16.02.2013 16:23
    hm
    Mora da imaju neku tajnu vezu sa Rusijom.
  • 16.02.2013 13:57
    Sledeći izveštaj iz Severne Koreje i Kine :))
  • :)

    16.02.2013 09:37
    Mars napada!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Letonci pozvani da podrume pretvore u skloništa

Vlasti Letonije, baltičke zemlje koja je susedna Rusiji, pozvale su danas građane da preurede svoje podrume u skloništa od vazdušnih napada, povodom tradicionalnog nacionalnog dana čišćenja.