Novo grupno silovanje u Indiji

Grupa od 25 pijanih mladića upala je u jedan hrišćanski koledž u Indiji i silovala četiri devojčice koje su u teškom stanju zbrinute u bolnici.
Grupa od 25 pijanih mladića upala je u jedan hrišćanski koledž u Indiji i silovala četiri devojčice koje su u teškom stanju zbrinute u bolnici.

Devojčice, stare između 12 i 15 godina, bile su u spavaonici u internatu u oblasti Pakur kada su u nju upali mladići naoružani noževima i mačetama, prenosi Tajms of Indija.

Oni su devojke odvukli u obližnju šumu gde su ih silovali i tukli dva sata. Učenice su smeštene u bolnicu u veoma teškom stanju sa unutrašnjim povredama.

Ovo je najnoviji u nizu slučajeva brutalnih silovanja u Indiji. Ranije danas, sud u centralnoj Indiji je osudio šestoricu muškaraca na doživotnu kaznu zatvora za grupno silovanje i pljačku 39.godišnje Švajcarkinje, koja se u Indiji nalazila na odmoru, objavili su lokalni mediji.

  • 21.07.2013 10:40
    ovde kad opljackas i silujes babu dobijex max 15godina
  • xy

    21.07.2013 07:58
    Doživotna kazna za silovanje i pljačku? BRAVO, fala ti Bože, ima još ponegde na svetu i normalnih sudija, pa makar i u dalekoj Indiji, kad ih već nema ovde...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izabrana treća vlada Andreja Plenkovića

Posle desetočasovne rasprave Hrvatski sabor je izglasao treću vladu Andreja Plenkovića, bivšeg i budućeg premijera i predsednika Hrvatske demokratske zajednice (HDZ).

Četiri osobe poginule u jakoj oluji u Hjustonu

Četiri osobe su poginule juče u Hjustonu, u američkoj saveznoj državi Teksas, u jakoj oluji koja je izazvala i velike materijalne štete, brojne probleme u energetskom sistemu i lomila drveće.